Istarski blues |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 40> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Vidim da si velika ljubiteljica kaktusa i sukulenata, koji su svi preprekrasni. Calistemon mi je tiha patnja, pa se sjeti mene kada budeš pelcala, pliz.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kod tebe vera4 vise ima mraza nego kod mene
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Vera, mene interesira da li ovu zaštitnu foliju mičeš preko dana pa navečer opet pokriješ ili je to stalno tako. I moji su svi u Jakobsfeldu ali moran počet Pedrota privikavat da ostaje vani pa mi se to sa folijom čini zgodna ideja.
Brrr, već imaš mraz, mi smo se za sad škapulali.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Arsen Dedić, Moderato cantabile
![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Silvek, MM je svaku jesen na rubu sloma. Razumije se u bilje kao krava u matematiku. Nećeš vjerovati ne zna razliku između zimzelenih biljki i crnogorice. Pa ako hrast može pregrmjeti zimu a zašto ne može kaktus. Imam tu neki fikus benjamin koji je netko dao svekrvi. Ima barem 20 god. nije naročito lijep ali je njezin u njezinoj kući. Genije ga hoće baciti jer mu tu i tamo padne list i star je. Zadnji put sam mu objasnila da je i on star i počela mu je padat kosa pa ću njega na smeće. Sad se primirio.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Sklanjam samo kaktuse i to ne sve. Ove godine sam i jednu lantanu, nisam znala što je pa sam je ubola u zemlju i sad je pokrivena onom folijom. Bilo mi je žao iskapati ju. Da i burgmansije sam sklonila. Jedva sam ih se dočepala pa me jeza da ne smrznu.
Inače u unutrašnjosti Istre ima i leda i snijega ali najgora je bura, a nama je kuća na takvom mjestu da puše kao luda. Američke drvene kuće bi letile u zrak. |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Svaka čast to se zove ljubav za cvijećem, ja nisam znala i da vi u Istri morate zaštiti biljke preko zime. Ja unesem samo nekoliko kaktusa i to je sve.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
vera ni ti više nemaš mjesta u kući
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vera se dobrano spremila za zimu (koja je uistinu u ovih par dana pokazala zube).
Bravo!
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Bravo, vidim da nisam jedina koja je od kuće napravila rasadnik (kako kaže MM)
![]() |
|
![]() |
|
Nisam znala, a baš mi je dobro došao, jer se veoma spretno i okretno stalno negdje udaram a modrice samo iskaču. |
|
|
|
![]() |
|
Prije zaštite
![]() Poslije ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Koga stisne nek trči u kuću - nije daleko, a biljkama je tu baš super.
Drvena polica ko stvorena za biljke, a mraz brrrrrrr.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Vera4, znaš li da srž ovog kaktusa (što ti je u karioli) nevjerovatnom brzinom uklanja modrice i podlijeve krvi ??
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Ni kuća nije ostala pošteđena
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zimovanje u Jakobsfeldu (garaži)
![]() Ovo je trebao biti priručni WC za ne trčati u kuću, sad ga obuzele moje bebice ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jutros oko 10 h, ne u ranu zoru
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Wheeen a maan loves a womaaaan.. Ovo mi je priskrbio MM iako mrzi kaktuse. A oni mu uzvraćaju tako da ga obvezno ubodu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
Ja jaaako dugo pamtim. Čak 1965 ili 1966. Arsen Dedić "Moderato Cantabile" U biti muzika je iz francuskog istoimenog filma a tekst je njegov
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 40> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |