Božićni ukrasi za Ladimirevce |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Korisnik | |
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aha, nema mojih slikica.....evo,evo stižu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() |
|
da se pohvalim kakvu mi je krasnu kutiju danas mama kupila za kekse (koje će također ona raditi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
naravno, ne bi ja izdržala da i to ne pofotkam....
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Jassi, zato se i dogovara "radna kava".Tako bi se lakše sve dogovorilo(u četiri oka)ko će šta preuzimati,kad se ide,šta još treba napraviti.....
Pričekaj onda još koji dan
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
nego nitko mi ne odgovara...kak dostavljamo pakete do sefike sem postom, jel ide netko prema tamo
|
|
![]() |
|
zvoničići i čizmice su gotovi, ostali su mi još boreki i zvjezdice od ovih sitnih ukrasa...i trakice za sve....
![]() |
|
![]() |
|
ja mislim da ću biti do kraja tjedna.....bar se nadam....
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
e a jesmo gotove s radovima ili ne jos??
|
|
![]() |
|
a da si me vidjela jucer-drogirana majka od auto laka,,,,ihaaaaaaaaa
ali jako su lijepe, prvi puta sam radila i drugi puta ce biti jos bolje
|
|
![]() |
|
joj, baš su dobre.....!!!!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() evo kutijaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
e pa meni će baš trebat takve kutije za ukrase....super....javim se sutra jassi....
|
|
![]() |
|
ok evo me na brzaka, izlakirala sam 16 okruglih metalnih kutja od rola za film-velicina malog okruglog kruha, druga ruka stavljena i suse se...jezus marija umalo se nisam udavila lakom ....nikad vise lak u tim omjerima....fuuuj..sam ih jos malo zrihtam i njih isto pakiram i ja sam fraj....nego ostalo mi cca 10-tak tih kutija ak tko treba da si dojde po njih kod mene,dam ih, pa si ih lakirajte ..odoh umrijet od para laka...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Neko je napravil stalke za lučice, ali mislim da ovaj put nisu za Ladimirevce već za vrtić. Nemrem se sjetiti tko!
![]() |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Joj nisam medeke pohvalila.Fenomenalni su
![]() Šefi,radi ko još svjećnjake???
I kockice su predivne!!!
![]() Ma opet bum nekaj zaboravila pa je bolje da velim kako je sve prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
U svezi ove čizmice,vidjela sam negdje od kartona napravljeno.To su ko neki tuljci ,isto tako za malene poklončiće i slatkiše.Možda bi te tuljce bilo jednostavnije napraviti.Moram se sjetiti gdje sam to vidjela pa uslikam,jako zgodno izgleda a ne čini se komplicirano.Mislim da bi se to moglo od hameraA1 format,ispali bi poveći tuljci i svašta bi stalo u njih a opet jwe dosta debeli papir da se na njega može nešto sa salvetama naljepiti.
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Znala ja da se bumo zaigrali pa sam odmah napisala da bu se i višak podjelio ili raspodjelio!
![]() jasi imaš pp! |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
ok sad mi treba adresa...ili sam plavusa pa sam j u preskocila, sefi daj di ti saljem ?
ajme medeki su krasniiiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |