Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čaaarobni otok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Čaaarobni otok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 78>
Korisnik
Poruka
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 23:34
....zafrkava me mob...ali mi se svidilo...mačuhica...

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 23:37
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 12:19

Svih 26 stranica sam pregledala i oduševljena sam.Pre čarobno.A koliki su tek kaktusi to sam do sada vidjela samo u serijama!Neznam što bih još izdvojila sve mi je super a na kraju me je oduševio amarillis,obožavam ih.smile120

čovjek uči dok je živ
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 18:26
Slavonka, hvala ti...kaktusi nisu moji, ali ima ih i na divlje po otoku pa neću gušiti s njima vrt kad mogu uživati gledajući ove uz put.......
Amarilis mi je ponovo procvjetao, moram ga slikat.....
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 18:35
...nešto sam neaktivna, malo slikam i još manje pišem.....mobitel nešto mutno slikava, a kamera je još  zauzeta slikama sa puta....nisam bila na otoku 15 dana, jer je seoba još u tijeku  i  radi se sve u 16  u stanu u gradu.....
.....nakon što smo ugurali postelju u malu sobu ( nije ni postelja velika   -  200 x140), nakon što smo je rastavili na proste faktore i ponovo složili....čak i spužvu i mebel-štof dizali i vraćali sa onom klamaricom za namještaj.........uslijedio novi "šok" ....soba je toliko minijaturna da ne mogu stati komončini ( noćni ormarići )....glava mora biti na zapad, a godinama smo spavali prema sjeveru....i uglavnom kad zatvoriš prozor i vrata postoji mogućnost da do jutra nestane kisika....ha, ha...bar nam ne treba grijanje!!!!!!
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 21:36
Prelijepa ti fuksija. Luda sam za njima.

Znam da ti nije utjeha, ali nama spavaća soba nije ušla uopće u stan. Niti ormar niti krevet. Samo komodini. Kupili je u podstanarskom stanu, računajući da manji ne postoji, a kad ono... I kako smo je donesli na 4. kat (bez lifta) tako smo je i skinuli (bez lifta).
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 21:57
ha, ha vera....te zgode s namještajem su tako smješne, ali naravno....tek  kasnije......MM ljut ko paprika....ali pssssst upravo slaže kuhinju.....naravno   -   veliku kuhinju prenosimo u malu kuhinju na kat....ima već 5-6 dana.....ja sva sretna, a ON   ....feferON.

I ja volim fuksije....tek sad cvjetaju bolje....ne paše im ona ljetna vrućina i suhoća zraka....neće da se potpuno otvore nego ko oparene vise, sad su se lijepo otvorile ko prave rinčice, ali mi je  jedna vrsta propala....sad ih imam 3 vrste.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 09:53
stvarno ti je divna fuksija,al i one dve divne slike na prethodnoj strani su me osvojile .
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 10:08
...biće misliš na Uvalu....to je naša Uvala đe smo odrasli u novijem dijelu Dbk-a, tu su hoteli, moram malo zgodnije slikati....mi Lapađani smo vrlo ponosni i zaljubljeni  u tu,  kako se pravilno naziva, uvalu SumartinHeart.....
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 10:21
Normalno Manči i more, uopće te ne mogu zamisliti u nikakvom drugom okružju, osim morskom i cvjetnom.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 20:02
Joj Manči, dođe mi da spakiram kofere i krenem u Dbk.!!!!  Hier%20klicken!
poslala  sam ti ruže da proširiš svoje cvjetno carstvo.
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 20:43
Nisam dugo šetala tvojim otokom no kako je danas jako, jako hladno, trebalo mi je toplog sunca pa sam ga išla tažiti kod tebe. Divno kao i uvijek, ugodno druženje, šteta samo što imam sve manje vremena... pusa
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 21:23
Monna, baš si me iznenadila za ruže,  bože daj bit će na otoku mjesta za spavanje....samo malo strpljenjaTongue
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 21:26
Franjice, stvarno je bilo divno, toplo do jučer, a onda prva prava bura ove zime, pala temperatura na 10 C i počela sam vaditi radijatore, a danas i upalila prvi put. Kako sam luda -  ja se tako veselim zimi !!! 
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 08:36
Manči da si u Zagrebu, vjerujem da se ne bi tako veselila!!!
Ja jedva čekam proljeće!!!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 21:22
manči,predlažem da posjetiš kontinet zimi,pogotovo brdo pa da vidimo kako ćeš se veseliti zimi smile96 tako puše da i nemaš potrebu izaći iz kuće,a za uskrs je bilo skoro pola metra snijega dok u zg ni cm smile66 ja se kao ni proljeće,proljeća nikako dočekati Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 21:43
...bila, bila...na Bjelolasici -14 C bez vjetra, na Blidinju u Hercegovini - 14 C sa vjetrom sjevercem,  snijeg kao krpice....gusti, gusti...istina bilo je i sunca pa smo izdržali oko 2 sata u šetnji i snimanju MM u  izdanju  zimskih sportova , a onda bjež u toplu kuću....preko noći se kuća "drmala"  na toj mećavi , okolo mrak  i biće  vukovi šetaju......na  Vlašiću smo našli svježe tragove medvjeda i poskakali ko zečevi niz brdo....na onim plastičnim škovacijera-sanjkama.....a ne, ne !  neće te me lako uvjeriti da zima nije lijepa....Tongue
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 21:48
Svejedno Manči daj ti koju sliku s čarobnog otoka da nam zagrije srca, jer zima nikako nije moj izbor, uh da je barem uvijek ljeto.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 21:59
Originalno poslano od člana manči manči napisao:

...bila, bila...na Bjelolasici -14 C bez vjetra, na Blidinju u Hercegovini - 14 C sa vjetrom sjevercem,  snijeg kao krpice....gusti, gusti...istina bilo je i sunca pa smo izdržali oko 2 sata u šetnji i snimanju MM u  izdanju  zimskih sportova , a onda bjež u toplu kuću....preko noći se kuća "drmala"  na toj mećavi , okolo mrak  i biće  vukovi šetaju......na  Vlašiću smo našli svježe tragove medvjeda i poskakali ko zečevi niz brdo....na onim plastičnim škovacijera-sanjkama.....a ne, ne !  neće te me lako uvjeriti da zima nije lijepa....Tongue

Manči ovo ...škovacijera-sanjke... je super, nisam sigurna da su oni razumili
život je more
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 22:12
...eto, vidiš da ima i onih koji razumiju....kako ono reče MM.....miščakl ili miščafl...nešto tako za škovacijeru  ( iliti lopaticu za smeće ).....

Triša,  nisam već treću sedmicu bila na otoku...grozno!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.