spring - moje decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 15> |
Korisnik | ||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Evo mojih prvih staklenih tanjura!!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
lijepo, lijepo !!!
![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
oba su lijepa al plavi mi je draži
![]() |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
I meni je plavi draži ali sam na njemu nešto i naučila!
Kontur linerom sam večer prije nanjela zlatne linije ali pogriješila sam u tome što sam jednoj haljini naglasila sam rub... taj sam dio jako teško zaljepila (donji anđeo s lijeve strane)!! |
||
![]() |
||
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
|
Krasni su !
|
||
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
di ste iskopale ove tanjure??
btw. krasni su...meni je ljepši ovaj prvi
![]() |
||
![]() |
||
|
Ja ih kupila prije par tjedan u kauflandu nekih 9 kuna.. ovi su bijeli a ima i nekikih koji imaju neko zeleno prozirno staklo to sam se bojala kupiti jer ne znam kak bi ispalo!!
|
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Krasno!
![]() |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
predivno.........
![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Zašto ne crtaš kontur linerom nakon što zalijepiš salvetu?
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Oba rada su lijepa ali meni osobno je ljepši ovaj plavi... ![]() |
||
![]() |
||
|
Nisam znala da se to može.. mislila sam da se ništa neće vidjeti tako!! ![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
pa ako radiš stakleni tanjur odozdo i ne bi se vidilo
vjerojatno je Otok mislila na keramički tanjur kojeg radiš odozgo
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Ma ja sam još uvijek na "gornjoj strani", oprosti na brzopletosti
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Spring prekrasni su tanjurići, no plava je moja boja pa mi se i više sviđa.
Ti si majstorica, ja se još ne usudim probat na staklu, ali vidim da uz vašu pomoć mogu svašta.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
|
Triša navali na tanjure uopće nije teško, meni je bilo baš zabavno.. ak ne bude dobro uvijek je tu voda i ajmo iz početka!! ![]() Tri sam radila a naravno jedan sam oprala!! ![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
spring tanjurici su prekrasni,neznam koji mi je ljepsi,pohvale i ostalim radovima
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Evo ja radim koliko stignem i kada stignem....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
baš su simpa!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
|
Dio mojih kugla od špage!!
![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |