Decoupage by leon@rda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 24> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Leonarda, opet si zaspala
![]() Gdje su novi radovi???
Ja čekam...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
joj....ma ne spavam...ja se dizem u 6 ujutro
![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Draga...pošalji muža opet po drva
![]() Ja isto željno očekujem tvoje radove ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Čekamo!!!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
evo i ja čekam
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
cekamo...i ocu odgovor-koja je podloga
ajmoooooooooooooooooooooooooooooooooo
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() tanjur....jesenski motiv |
|
![]() |
|
![]() tanjur za moju nevjesticu...... |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
![]() malo suncokreta.......... |
|
|
|
![]() |
|
![]() jos malo suncokreta.... |
|
|
|
![]() |
|
![]() i jos jedan suncokret mojoj sestri za rodjendan.... |
|
|
|
![]() |
|
![]() pogledajte kako je lako upropastiti nešto kad ti nisu ocale na nosu...pa zgrabiš umjesto prozirnog spraya neki drugi....ovaj puta je bio zlatni ![]() ![]() ![]() ma nema veze biti će za krokete mom mačku ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
draga jassi , ja stvarno malo uspavana
![]() nema podloge , to ti je u kompletu okvir sa motivom sve jedan komad....izliješ gips i kad se osusi pofarbaš....ako misliš na fosila puza i zvjezdacu...ma to ti je jednostavno, a kupila kalupe u kopru u intersparu, a ima ih i kod nas u lumosu...i drugim prodavaonicama specijaliziranim za takve stvarcice ![]() |
|
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
dok smo čekali zaspala sam
![]() suncokrete obožavam a i onaj sa jabukicama je nekako poseban
a odsad cvike na nos
![]() |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
sve je odlicno i bas inspiratvino. super!!
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
jako lijepo, leonarda kako radiš tako savršen rub na tanjurima, zlatni?
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Krasno krasno.. ja bih izdvojila leptire... nekako mi se izdvajaju!!
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Krasni radovi Leo!
Najljepši su mi naravno suncokreti! |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
prekrasno jeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
A kaj reći kad te rano u jutro dočekaju ovko prekrasni suncokreti...
![]() Bravo majstorice ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |