spring - moje decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 12131415> |
Korisnik | |
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja ih kupila prije par tjedan u kauflandu nekih 9 kuna.. ovi su bijeli a ima i nekikih koji imaju neko zeleno prozirno staklo to sam se bojala kupiti jer ne znam kak bi ispalo!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
di ste iskopale ove tanjure??
btw. krasni su...meni je ljepši ovaj prvi
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Krasni su !
|
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
I meni je plavi draži ali sam na njemu nešto i naučila!
Kontur linerom sam večer prije nanjela zlatne linije ali pogriješila sam u tome što sam jednoj haljini naglasila sam rub... taj sam dio jako teško zaljepila (donji anđeo s lijeve strane)!! |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
oba su lijepa al plavi mi je draži
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
lijepo, lijepo !!!
![]() |
|
![]() |
|
Evo mojih prvih staklenih tanjura!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jučer sam počela raditi na staklenim tanjurima.. naravno još nije gotovo jer nemam vremena koliko ja hoću ali jedan tanjur sam i oprala jer mi se boja nije svidjela!!
![]() Dva se suše pa ih poslikam i stavim!! |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Spring ti si čekala i sada nas pravo iznenadila!!! Radovi su više nego dobri, samo tako nastavi!!!
Bravo!!!
|
|
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
wow, meni se sviđa
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Kako vi cure to radite......ima li koja stranica o tome ovdje?
|
|
![]() |
|
To mi je drago za čuti!! ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Meni više ni stalak ( visine 1,80m sa 12 košarica ) ..nije dovoljan. ![]() ![]() A nekad su mu tako dobro funkcionirali kotačići... ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Draga moja Spring.....došao mi tvoj paketić..baš si me razveselila....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mali žabac ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
wow teta spring...jako lijepo
![]() sve me više privlači da i ja probam...svrbe me prstići.. |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
jako lijepo spring, samo tako |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
bravo spring...
![]() dobro ti ide...samo tako nastavi...... |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
navodno s vremenom i to postane premalo i kotačići olabave od silnog tereta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
To ti je dobra ideja!!
![]() |
|
![]() |
|
hehe, tak sam i ja krenula...sad imam 3 kutije za salvete, dvije za boje, jednu za kistove, jednu za ljepila i crackle lakove i jednu za sprejeve...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 12131415> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |