spring - moje decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 15> |
Korisnik | |
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 11 Studeni 2008 u 14:33 |
Evo mojih radova.... ja sam ipak početnik i još mi treba puno puno žganaca da napravim nešto kao naše majstorice!! Podložak za ljubičice... ![]() .. za neka pomagala u kuhinji... ![]() .. zamišljeno kao vaza za pozlačene šibe i dodani neki viseči ukrasi.. ![]() ![]() .. u ovom bi sljedeče godine trebala stajati osušena lavanda (trenutno je nemam).. ![]() ![]() Eto da se nekaže da ja ništa ne radim!! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Radiš, radiš, i to dobro. Ja sam nešto pokušavala s tom plavom salvetom i ništa mi nije dobro ispalo. Ova tvoja posuda za ljubičice je baš dobra
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
I ja se slazem s Otok da radis i to dobro. Ove morske teme su za prizivanje ljeta.
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Super ti to radiš....a ovaj suncokret ti je zaista izvrstan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Hvala vam na potpori.. ja ću se truditi i dalje da iskopam tu umjetnučku notu iz sebe!!
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ne trebaš ti draga duboko kopati...to ti je već iskopano
![]() |
|
![]() |
|
Evo još se puši....
..moja kutija za salvete... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
hehe, tak sam i ja krenula...sad imam 3 kutije za salvete, dvije za boje, jednu za kistove, jednu za ljepila i crackle lakove i jednu za sprejeve...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
To ti je dobra ideja!!
![]() |
|
![]() |
|
navodno s vremenom i to postane premalo i kotačići olabave od silnog tereta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
bravo spring...
![]() dobro ti ide...samo tako nastavi...... |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
jako lijepo spring, samo tako |
|
![]() |
|
Mali žabac ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
wow teta spring...jako lijepo
![]() sve me više privlači da i ja probam...svrbe me prstići.. |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Draga moja Spring.....došao mi tvoj paketić..baš si me razveselila....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Meni više ni stalak ( visine 1,80m sa 12 košarica ) ..nije dovoljan. ![]() ![]() A nekad su mu tako dobro funkcionirali kotačići... ![]() |
|
![]() |
|
To mi je drago za čuti!! ![]() |
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Kako vi cure to radite......ima li koja stranica o tome ovdje?
|
|
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
wow, meni se sviđa
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Spring ti si čekala i sada nas pravo iznenadila!!! Radovi su više nego dobri, samo tako nastavi!!!
Bravo!!!
|
|
![]() |
|
Jučer sam počela raditi na staklenim tanjurima.. naravno još nije gotovo jer nemam vremena koliko ja hoću ali jedan tanjur sam i oprala jer mi se boja nije svidjela!!
![]() Dva se suše pa ih poslikam i stavim!! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |