Vrt iz Samobora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 24> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proljeće stiglo..., a i ja se napokon probudila iz zimskog sna!!!
![]() A i kad slikam, slikam... svi detalji mog vrta su tu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja sretna sam što se dio tvog prekrasnog vrta preselio na more i raste u mom dvorištu - raste - raste, nešto je nestalo, ali vjerujem da će na proljeće izviriti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ja tek sad vidjela goste u mom vrtu!
![]() Horti, prepala si me, što sam ja to zaboravila obrezati. Samo reci kad bu vrijeme! Kat.rea, imam sjemenkice onog sljeza, dugokosa mi ga poklonila i skupila sam sjemenkica! Nadam se da Silvek misli baš na taj sljez..., a u kovertici je bilo tko zna što, ja nisam zapamtila! ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Andrea...mamicu mu, pa imaš mauretanijski slijez....
![]() ![]() Kat.rea, ono na drugoj slici je alyssum, jednogodišnja biljčica koja jako ugodno miriše, znam ih naći svake godine na placu za 2-3 kune male sadnice u cvatu, a postoje i roza nijanse. |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
sljedeći put dok ću biti u Samoboru i ugledam najljepši vrt onda je to sigurno tvoj
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ako se ne varam to Alyssum, medonosna biljka, dok cvate miriše na med, više o njemu na temi Alyssum.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
|
![]() |
|
I ja sam tek danas dolutala u tvoj vrt. Vidjela sam puno lijepoga cvijeća, puno toga što bih htjela i u svom vrtu gledati.
1. Pakujac prekrasan
2. crveni božur,
![]() 3. crveni karanfili - 5+
4. tritome, joj sanjati ću ih
5. ivančice, imala sam ih jedne godine, ali nisu prezimile
6. godecia- presladak cvijet
7. dragoljub - definitivno moram ove godine nabaviti
8. streptokarpela - lijepo mi izgleda, moram malo proguglati o njoj
9. aster - tamniji i visoki, imam gomilu niskih svijetlijih, ovaj mi je super
10. plava bacopa -prekrasna, uvijek sam nailazila samo na bijelu
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Andrea tek sam danas dolutala u tvoj vrt. Prekrasan je, prekrasno cvijeće i majstorske slike. Vidi se da ulažeš puno ljubavi i brige kad ti biljčice tako uzvraćaju.
Jedino sam primjetila da neke stvari moraš prorijediti, neke grmiće malo pokratiti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
e baš su slatkice
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Jasenka ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 505 |
Super je cvijeće.... di si nabavila plavu bakopu? Gledala ju ja ove godine, ali nigdje je nisam našla....
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Bacopa ti je predivna,imam i ja belu ali ta tvoja ljubicasta(plava)je
![]() |
|
![]() |
|
Proljeće, nisam baš redovito optrgavala cvjeteke, posebno bacope.
Bacopa je zasađena u podnožju narandže, a bidens u podnožju limuna. Kad sam ih premjestila uza zid koji se vidi na slici iza ljubičaste bacope, onda su tek počele otvarati svoje cvjeteke. Do tada su bile ![]() Bidens sam skoro jednom tjedno optrgavala, ali ćak sam ga za 1/3 prikratila jer je preveć počeo visiti na pod. Ma to su oni mene nagradili... dok su mi ruke bile komirane ja njih mazila... a sad je došla nagrada. ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Moj bidens je ove godine bio očajan malo je cvao i previše mi se sušio, ali mislim da ga nisam posadila u dobru zemlju i u premalu vazu. On traži užasno puno vode.
Andrea, bakope su
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Andrea ne mogu vjerovati da ti bacopa i bidens ovako lijepo cvjetaju!!!
![]() Ja ove godine nisam imala sreće sa bacopom, napala je pepelnica i svu uništila...
A reci mi da li ti na bacopi i bidensu skidaš ocvale cvjetove???
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Ajme pa meni će trebati dva do tri mjeseca da pregledam sve propušteno
![]() Andrea vdim i kod tebe je proljeće. |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bidens je super (naravno da sam mislila da se zove bindes) i žao mije što sam moga kupljenog na flori ostavila u vikendici, pa se osušio.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ono nešto "žuto" je bidens, ali sad cvjeta puno krupnije nego tokom ljeta!
![]() Tak izgleda cvetje kad mu se kajka!!! Pa, vidiš da je u tome tajna i shashinom vrtu!
![]() P.S. Meni ipak promakne i koje "što", pa nije sve kad bi htjela!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ljepo,ljepo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |