Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 104> |
Korisnik | ||
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sretno s plastenikom, plexiglas je navodno jako skup
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
bit će tu dosta posla
![]() |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
ajme Triša samo da znaš koliko
![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Super su biljčice, i ja sam bila sretna kada sam ih dobila i odmah jkurila posaditi. Drže se super, a sjemenke čekaju rano proljeće.
Vidim da si i ti nestrpljiva.
![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
i još nekaj...
sashaaaaaaaaaa me jaaako obradovala danas ![]() ![]() prvo malo sjemenki ![]() ![]() pa onda malo užicanih biljčica ![]() yuca,cotula hispida i plavo nešto trajno ![]() ostići,hibiscus narančasti i crveni ![]() i ljubice,moje miljenice i svaštaaa našto ![]() jedva čekam da to sve posadim ![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
|
štefice,već je bundasta par puta dobila po noseku kad se htjela družiti,ali mama kaže šu!pa se i bundasta naša počela drugačije ponašati iako se još ne usudi na mamu postaviti
![]() korijenko, ja se nadam da će to biti lijepo,a dio lukovica je zbog lijepog vremena već počeo nicati,ali sam zaključila da lukovice ubuduće moraju ići na neko drugo mjesto gdje neće ići ljetnice jer ću ih stalno morati vaditi i stavljati e sad..plastenik je zamišljen od drvene konstrukcije i pleksiglasa,ali naišla sam na onaj dupli samo je malo skup(skoro 100 kn/m2) ![]() ![]() ![]() prihvaćamo i druge ideje na razmatranje ![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
stvarno kakav plastenik pravis?
mace su preslatke ![]() |
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Kontesa kad na proljeće niknu lukovice što si ih posadila pa to će biti prava aleja a i plastenik će biti super. Šta ćeš napraviti od željezne konstrukcije ili će biti samo provizorno?
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
Baš mama maca flafasta izgleda ljuto ,pa valjda kčer maca bundasta ne bude dobila
![]() |
||
![]() |
||
|
napokon sam krenula skidati slike sa fotića i skužim da hrpu stvari nisam slikala...bit će da me omela viroza,ali barem jedan dio imam
ovo sam slučajno otkrila na rubu grunta ![]() kućica za ptice je spremna i ptičice su opskrbljene suncokretovim sjemenkama (silvekina ideja) ali i maca se htjela useliti u nju kad me vidjela da nekaj prčkam oko nje ![]() da ne bude zabune..prvo je mama maca...flafasta,a ispod nje je naša maca..bundasta, njena kćer (ne voli ju baš mama flafasta..puše jako na kćer bundastu) ![]() ![]() ![]() ili možda iz ovog kuta? ![]() ![]() eh sad..ovo mjesto bi nakon puno muke i truda trebao biti staklenik,a drveća i korova ćemo se načupati ![]() alat je već odradio pola ![]() ![]() ahaaa ovo sam tražila samo mi je promaklo prekriveno sijenom...tu vam se skrivaju sve one silne lukovice ![]() ![]() ali i dalje mi fali slika košare...valjda ju nisam slikala.. ![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
|
hvala bergenia,ali kamenjar još nije gotov,e onda će biti po našem ukusu ja se nadam
![]() ![]() hana ova tzv pahuljica uredno dva puta godišnje izvršava svoja prava,dužnosti i obaveze,ali to je njenim vlasnicima malo preveć pa je od zadnja dva legla ostala samo ona koja je tu među mojim sličkama i koju smo mi nekako posvojili,ali nije ovakva čupava ![]() ![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
Nisam dugo pregledala tvoje slikice i oduševljena sam! Koji napredak!
kamenjar je po mom guštu. Svaka čast.
Od silnih lukovica me boli glava, kako li će to samo izgledati u proljeće. Prava fantazija!
(Imam i ja puno novih lukovica ali nikako da ih zasadim jer je prevlažno tlo)
|
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
a ovo je mama one gđice par slika prije ![]() ![]() [/QUOTE] tek sad sam vidla mačku! Prediiiivvvnnaaaaaaaaaaaaaaaa je! Ja sam imala bijelu angoru mačka ali mi je uginuo prošle godine,na žalost. Imaš viška malih od ove pahuljice?
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
I dečki, i dečki naj, naj, najbolji dečki!!!!
![]() |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
|
ma admine,dečkima svaka čast
![]() ![]() anai samo neka one nama rastu pa bumo se i kumili ako treba ![]() ![]() đo neće li biti sigurnija u zemlji,nego u tegi na terasi,kada dođe vrijeme smrzotine? ![]() štefi ne spominji plaću,daleko je,a sreća da sam naišla u prvoj turi na povoljne lukovice i nadam se da nisu stare,a onda u drugoj turi u KTC-u su bile čisto fine cijene,a kada sam sadila,vidla sam da su i lijepe i zdrave i velike pa se nadam da će takve i zasjati ![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
Svaka vam čast,ja još nisam ni jednu lukavicu posadila,tek u 11.mj.(još ni plača sjela
![]() ![]() Ne znam dal će mi prošlogodišnje cvasti jer im ja prerano odrežem lišče,a veliju da treba pričekati da se osuši,a di da ja čekam kad mi to smeta. ![]() |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
predivno!
hebu sam i ja napolju posadila,ali kad pocne ledeno presadicu je i ostaviti na terasi,cula sam da su te sarenolisne osetljive. i svaka ti cast na tolikim lukovicama,razmisljam jos da kupim,ma nikad mi dosta ![]() |
||
![]() |
||
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
|
a decki???
![]() |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
I ja sam zasadila heuceru ovih dana sad budemo si rodbina
![]() ![]() ![]() |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
|
supeer,hvala admine
![]() a kako mi se sad okrenuo forum naglavačke ![]() |
||
Zagorski bregi |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |