Vrt iz Samobora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 24> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za bakopu i ono nešto "žuto"
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepa ti je bacopa.
I moja lijepo napreduje, valjda su one dugovječnije od osatlog cvijeća jer je sada ljepša nego u ljeto!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bakopa je prekrasna, ja ju svakako namjeravam zasaditi iduće sezone
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
oooooooooooooooooooooooVVVVVVVVVVVVOOOOOOOOOOO je vise nego krasno
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Baš sam ovaj tjedan razmišljala kako bi trebala osloboditi malo noge naranđe moje i unijeti je polako u podrum, ali danas kad sam pogledala svoje biljkice ova bakopa me toliko iznenadila da sam je odlučila ostaviti dok god bude ovako bujno cvjetala.
![]() |
|
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Andrea, Biljka je sigurno Ajania pacifica. Ovo ime što si pronašla, Dendranthema pacifica je samo jedan od sinonima za Ajaniu.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Evo gledala sam ove dve biljke Dendranthema pacifica=Pacifička krizantema i Ajania pacifica=Japanska krizantema. Slične su jako po listu, ali sliku pacifičke krizanteme sam našla i uvidjela isti cvijet. ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
petica za školarku i vrijednu mamu
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Andrea, puno toga još cvijeta i super se drži. Još je toplo pa uživajmo u našim biljkama. Tvoje se sve drže super.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
pa neznam točno kako se zove , jer i ja sam to posudila bez znanja vlasnika, to je bila niska biljka , ali je kod mene izraslaaaaaaaaaaaaaaa velika , inače je bila posađena uz rubnjak , to sam uzela kad sam radila u marin brodu u zgb u vinogradima . žao mi je neznam ime
. inaće sad treba cvjetati oko božića |
|
![]() |
|
To nam treba otkriti netko. Možda Branka, od nje sam dobila taj cvjetak, a i shasha ga ima!
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Šta ti je ovo na predzadnjoj slici s zelenim pupoljcima? A ovo sve ostalo je
![]() |
|
![]() |
|
A ovo će nas tek razveseliti svojim cvijetom:
![]() I kamelija je pokazala svoje pupoljke ![]() |
|
![]() |
|
Evo još par slikica iz mog dvorišta:
Pozdrav na ulazu (umjetni je), sad nas baš razveseli pogled na njega ![]() Ovakvo društvo čeka prolaznike po ulici ![]() Još uvijek u cvijetu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
rijeka53 je postavila pitanje koje je cvece,stavila je i sliku...prva slika na ovoj stranici...
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....ajme meni ca je to, ma kolap me capal
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
Ne znam na koju gioiaa misliš. Uslikat ću po danu pa da bolje mi protumačiš! Ili ćemo saznati od dugokose! ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mislim da je ono slatko belo Alisso bianco(Tappeto di neve)
|
|
![]() |
|
Mala slatkica je prava mamina curica, vrijedna i pametna - pusa velika za TPK.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |