Gioiaa-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 39> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
super ti ideja! moje patke su divlje,lete one ponekad al se vrate
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Gioiaa ti si zaista neumorna. Sve je prekrasno, ali ove patkice i jezerce su čarobni.
Jedan od razloga što kopam jezerce je upravo tvoje jezerce i patke. Oduševili su me na prvi pogled pa sam istog trena poželio da izradim nešto slično.
Uz jezerce planiram napraviti nešto kao ruševinu kamene kuće s malim "podrumčićem" u kojem bi spavale patke i slobodno išle na jezerce kad im se prohtije. Uvečer bi senzor za svjetlo zatvarao vratašca na kući da ne bi kakva lija došla omastiti brk.
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
hvala Trisa...
danas sam posustala,tintara(glava)me boli,smrcem,prehlada mi kuca na vrata,pa sam odustala od rada ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ti zbilja ne posustaješ,ovu zadnju sliku si mogla staviti veliku, prekrasna je.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
koliko god velik prostor ono opet guzva
![]() neplanirano sam opet radila u vrtu,ma kad bude hladnije i kisno imat cu vremena po kuci raditi do mile volje. Kopala sam,zasadila tulipane,ne veliku kolicinu. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dobro da imaš kuda sa svim tim biljkama, jer je to veliki problem. <Kod mene se malo što sprema u kuću pa je puno lakše.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
prenela sam visak biljki u jednu sobu,nema sanse da sve stane u dnevni boravak i kuhinju...kaktusi su za sad na terasi,sutra i njih unosim u kucune pamtim da su do sad ostali tako dugo.Ako stignem moram i adama presaditi u vecu saksiju.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
I ja isto
![]() |
|
![]() |
|
Klanjam se TKM
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
jucer nisam bila sposobna ni za sta,ALI zato imam MKM,pa je sredila terasu,zatvorila je napokon,poredjala jos cvecki,zalila,itd.
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Kad to sve posađeno bukne na proljeće, ehhhh...!!! I ovako mi je lijepo, a mačkonja je super!
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
lijepo,lijepo, imaš ti posla.... a mačor je super
|
|
![]() |
|
eto zaboravih reci sta sam to ja danas vrednoga radila
![]() |
|
![]() |
|
pogledacu
![]() Stefice vrba je Salix integra hakuro-nishiki(dugacko ime)... nisam stavila sliku Lagerstremie,posto o njoj ne znam nista,ni kako bi sadnica trebala izgledati,nema ni jedan listic ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Juhuhu, posađeno i poslikano!!! Sad je na nama samo se radovati slikama. Inače, ljetni jorgovan imam i ja - tvoj mi sasvim dobro izgleda, a i onu vrbu stabalce imam također i odlična je i tvoja. Ako hoćeš, zaviri među moje slike - vidjet ćeš kako će u trećoj sezoni izgledati.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Oho, evo male sive inspektorice, da vidimo malo što je sve to Gioia fino sredila, mmmmmm fina rahla zemlja, taman za moje šape i kopanje rupa ...
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Vidimda si dobila i onu ukrasnu vrbu(ne znam joj pravo ime
![]() Kako je sve lijepo.Pa,tko ne bi imao volju biti vani i uživao razmišljajuči gdje to sve posaditi ![]() ![]() Koje slatke brige. Moram si i ja na proljeće nabaviti onu vrbicu. |
|
![]() |
|
Mjauuuu. Neka rade - samo da vam bude vrijeme.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |