Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 367368369370> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lantana predivno, očito si sve vratila kako treba, jer više nema praznih mjesta, super su ti slikice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Evo već sam na ovoj prvoj slici, sjedim na terasi, uživam u pogledu, tamo u daljinini gledam kad će proć kakva barčica, čekam da stigne Lantana, nosi nam sok, ugodno čavrljamo, bliži se večer, uživam u zalasku sunca- zadnji red slika.... nemam pojma gdje sam, dali sam na otoku ili u mjestu uz more, totalno nebitno - PREDIVNO JE ......
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Nešto sam radila po photobuchet-u ali sve sam vratila kako je bilo (možda samo treba napraviti refresh stranice - to je ona ikonica plava polukružna strelica)
Evo za Korijenka i sve otale još malo mora... Pogledi s mojih terasa ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lantana valjda si neke slike obrisala, jer ja ih ne vidim.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasno! I dobrodošla
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana želim ti dobrodošlicu!!!
![]() A sada slike...
![]() Već dugo nisam vidjela ljepše slike mora i cvijeća...mislim da sam ipak ostala bez teksta!!!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Slike su divne a pogled sa terase još ljepši
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantana, sve je predivno - ali one slikice s kamenom s mi prekrasne, moji favoriti...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kikina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 157 |
baš se guštam gledajuć tvoje fotografije i odmaram oči.predivne su,a pozadina je ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lana2 mogu zamisliti da te lovi nostalgija, ja sam studirala u Vž i kad bi vidjela more odmah bi mi srce zaigralo iako je meni svugdje lijepo na neki način.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Lantana sve je prekrasno. A ove slike Zlatnog rata bez ljetne vreve - melem za dušu...... ajme hvata me nostalgija za mojim otokom.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ovo je lijepše i od raja
![]() |
|
![]() |
|
Evo ovako je danas kod nas bilo
Žalo, more, borovi i sunce ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Prekrasno!
To je mali morski raj! I ja mislila da je Admin bil kod tebe pa je slikal, a ono on samo preselio! Ja osobno volim ići na aktivne teme jer mi je tak lakše pratiti, ali u početku sam išla redom. |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
pogled na more,predivno cvijece,...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nakon prvog dana provedenog aktivno na forumu svima zahvaljujem (Admin me samo premjestio iz predstavljanja). Danas sam slagala slike na photubuchet pa ću vam pokazati još dvije s morem kad vam se već tako sviđaju.
Samo mi još malo pomozite: kako se vi odlučite koju od tema pregledavati, koji je najbrži put, da li idete na aktivne teme ili upisujete u pretraživanja. Unaprijed hvala. Strelicija ![]() Frezije ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
I ove su Lantanine slike predivne, ali kakve veze ima Admin s njom - baš me zanima?
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Slike su ti super, a pogled na ruže i more:
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Još par slika od lantane:
More i kamen svuda oko mene
Evo malo mojih kamenih detalja ![]() |
|
![]() |
|
Lantana predivna slikica, tek sam sad otkrila tvoju temu, drži je stalno "aktivnom" i obraduj nas s još mnogo sličnih slika. To nam nikad ne dosadi.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 367368369370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |