Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt iz Samobora
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt iz Samobora

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 24>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2008 u 16:10
Malosrce imam je i ja, a kupila sam je u cvjetarni, a ima ih i na tržnici, a bila ih je hrpa na sajmu, samo ja nisam znala to prepoznati - tražila sam Veroniku, a nisam znala da je to to.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2008 u 21:55
Triša, vidim da si se već kvalitetno pripremila za radni vikend!  WinkLOL

Malosrce, danas sam vidjela hebe ispred cvjećarnice koja i nema baš preveliki izbor cvijeća. Čini mi se da su ona sada sezonske, ja se zaljubila u šatiranu. Wink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2008 u 22:08
Noćas sanjam tritome naprstak, krumpir, plox, alyssum, rudbekije, pupavice, a naročito campanule - pa još plave. Ma draga moja ti si jedno velikosmile86
RIJEKA

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2008 u 10:52
Vidjela sam u tvom vrtu željeznu konstrukciju (luk) po kojem pužu ruže. Ja to planiram druge godine u svom vrtu ali ne znam gdje nabaviti. Gdje si ti nabavila? Imali su to u Rijeci na Florijani i kad sam pitala gdje nabavljaju rekli su mi da je to najbolje napraviti doma ???
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2008 u 20:40
Korjenko, čini mi se da je sveki taj luk kupila u Bauhousu ili nekom sličnom centru na vrtnom odjelu. Ja sam jednu željeznu pergolu sa ptićicom kupila u Bauhousu, ali tada nisam gledala lukove.
Što se tiče kvalitete izrade, vjeruj mi da su imali pravo kad su rekli da se napravi u kućnoj radinosti. Dok smo ovaj luk slagali uvidjela sam da baš i nije tak stabilan. Srećom stoji na zaštićenom području od vjetra, pa bu valjda izdržal! Wink

Meni su inače ljepši drveni lukovi, samo što su uži nego ovi!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2008 u 14:25
Wink
Originalno poslano od člana malosrce malosrce napisao:

andrea, što mi je zapela za oko
ova heba...

gdje su ju nabavila,
gdje je ima za kupiti...
Danas sam ih ja vidjela na Trešnjevačkom placu, mislim da su bile po 20,00 kuna!!!
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2008 u 23:27
ajme ca je ovo, krasno je i ja bin to kako se odrzava i kad cvate i tako to.....pisi,  poseban pozzzzz maloj skolarkici

Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2008 u 20:03
Rijeka, napisala bi ja nešto o tom cvijetiću, ali... nemam pojma kako se zove.
Sjemenke su kupljene u Njemačkoj, pisalo jednogodišnja biljka, ali nama je ova već 2 zime preživjela. Vidim da joj dosta bolje prija hladnije nego one ljetne vrućine.

A sada i svima dobra večer!!!
Naše male ručice večeras bile vrijedne i evo što smo napravile (naravno, mamina školarka):

Znam da smo tek trebale sutra, ali... tko bi dočekao taj dan. Otkako je vidjela kaj dugokosa istovara iz auta nije bilo mira dok svijećice se nisu zapalile. Sutra još društvo stavimo, naravno nekakvo strašilo! LOL

Dugokosa, čuvaj  se!!! LOL
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2008 u 20:09
za vrijedne ručice.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2008 u 20:11
Mala slatkica je prava mamina curica, vrijedna i pametna - pusa velika za TPK.
RIJEKA

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2008 u 21:31
mislim da je ono slatko belo Alisso bianco(Tappeto di neve)
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2008 u 21:41
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

mislim da je ono slatko belo Alisso bianco(Tappeto di neve)

Ne znam na koju gioiaa misliš. Uslikat ću po danu pa da bolje mi protumačiš! Ili ćemo saznati od dugokose! Wink
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2008 u 22:14
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....ajme meni ca je to, ma kolap me capal

Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2008 u 23:07
rijeka53 je postavila pitanje koje je cvece,stavila je i sliku...prva slika na ovoj stranici...
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2008 u 11:35
Evo još par slikica iz mog dvorišta:
Pozdrav na ulazu (umjetni je), sad nas baš razveseli pogled na njega

Ovakvo društvo čeka prolaznike po ulici

Još uvijek u cvijetu smile146

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2008 u 11:38
A ovo će nas tek razveseliti svojim cvijetom:

I kamelija je pokazala svoje pupoljke

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2008 u 14:05
Šta ti je ovo na predzadnjoj slici s zelenim pupoljcima? A ovo sve ostalo je
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2008 u 15:16
To nam treba otkriti netko. Možda Branka, od nje sam dobila taj cvjetak, a i shasha ga ima!
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2008 u 18:46
pa neznam točno kako se zove , jer i ja sam to posudila bez znanja vlasnika, to je bila niska biljka , ali je kod mene izraslaaaaaaaaaaaaaaa velika , inače je bila posađena uz rubnjak ,  to sam uzela kad sam radila u marin brodu u zgb u vinogradima . žao mi je neznam ime
   . inaće sad treba cvjetati oko božića 
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2008 u 19:52
Andrea, puno toga još cvijeta i super se drži. Još je toplo pa uživajmo u našim biljkama. Tvoje se sve drže super.
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 24>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.