kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 80> |
Korisnik | ||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hvala,hvala cure moje drage.sefi jaguara sam izrezala iz schaferovog kataloga,i jos par slicica također.prije ljepljenja sam ih dobro smocila vodom,pospugala suhom krpom,i cini mi se da je skroz dobro ispalo
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
odlicno!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
|
Mhm! Vodom, pa sušiti i keljiti! Ok! Probala bum i ja nekaj takvog!
Faaalaaa! |
||
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Ajme Kaća
![]() Ja ne znam što bi izdvojila.....ajd možda onaj pitar sa tulipanima...nekako mi je odmah " sjeo " ![]() Ja inače obožavam te metalne pitare, kante i sl. drangulije od metala....to mi je zaista onako: retro ![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Miško, hoćeš da ja odem do Pevca u ZG da vidim dal ima ovakvih metalnih tegla?? |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Draga moja,
kao moja najbolja " virtualna " prijateljica ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Uvijek sam govorila da su žene na višem stupnju razvoja
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
rose,hippy puno hvala na pohvalama.hippy imamo isti ukus,i meni je najljepsi onaj sa ruzama(malo si me zbunila jer je prvi onaj s lavandom,ali pretpostavljam da mislis prvi na drugoj str.)poklonila sam ga prijateljici i bas mi se bilo malo tesko rastat od njega,ona se nije mogla odlucit kojeg ce uzeti pa je izbor prepustila meni.pitala sam je moze li onaj koji je meni najljepsi,naravno veli ona..i tako ode..
misko jesi li vidila imaju li uopce ovih lonaca u "tvom"pevecu,ako imaju,morat ce ih kad tad stavit na snizenje jer su jako podlozni ostecenju,a kao takve ih ne mogu prodavat po realnoj cijeni. ![]() |
||
![]() |
||
|
nemaju
![]() |
||
![]() |
||
|
evo sto je mene ponukalo da probam sa slicicama iz kataloga,u jednom hobby art ducanu sam vidjela decoupage papir koji je deblji od papira iz casopisa (prodavacica me morala uvjeravat da je to decopage papir),i jos mi je rekla to o mocenju prije ljepljenja,veli da ona tako radi.i onda mi je palo na pamet,kad moze takav papir zasto nebi mogao i ovaj s kojim sam se ja posluzila.. ![]() |
||
![]() |
||
|
bas mi je zao ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Naravno da se svaki papir može tretirati salvetnom tehnikom ali razilka između bilo kakavog decoupage papira ( classic, velo, soft i dl. ) i " običnog " npr. novinskog je u tome što se tisak na decoupage papiru nikada neće razmazati kao novinski jer je sasvim druga tehnika štampanja ... ![]() |
||
![]() |
||
|
problem je jos u tome sto se malo vidi ono sto je na poleđini,ako je motiv u svijetlim bojama.
|
||
![]() |
||
|
nisan odavno stavljala slikice,pa evo malo.....zapravo i nije malo, skupilo se radova..
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
samo vaza sa anđelom je moj rad,ovo sa ruzicama je kupljeno vec oslikano.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |