|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 39> |
Korisnik | |
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
imaju dva rada sa maćuhicama
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
svi radovi su predivni al ono sa macuhicama mi je jos najljepse
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
hvala cure
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
Meni su svi radovi lijepi, naročito kutijice, a najviše mi se sviđa ona sa lišćem, nekako mi je drugačija.
Bravo |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() |
miškopiško, ti si stvarno prava umjetnica! Super su ti radovi...kad to napišem onda tako i mislim, nije klišej...jednostavno, puno se žena bavi decoupage-om i svaki dan ste sve bolje i bolje...i šta se drugo može reći nego da je super! Pa kad je! Neki dan sam, inspirirana slikanjem na staklu, i sama napravila jednu sliku, a sad vidim da ću početi kupovati koferčiće i tanjure
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
![]() |
da,i meni je ta prekrasna...na žalost, to sam dobila i nemam više
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
da, to je sa gelom...ona druga sa sitnijim motivima je shabby
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
proljeće, ja sam tek nedavno skužila da postoje dvije vrste gela za raspucavanje:rjeđi i gušći...rjeđi daje sitnije pukotine bez obzira kako ga debelo namažeš...ovo što ti pitaš je gušći gel i stavljam ga dosta...drugu boju u zadnje vrijeme tupkam...prije sam povlačila kistom, ali mi ovako ljepše ispadne...stavljam mrvicu deblji sloj boje...ne ful debelo, ali pojačam malo
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() |
Joj što je ona očarapita salvetica preslatka! Mislim na onu s božićnim motivom - čarape iznad kamina!
![]() |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
Da li si i na one kutijice ( onu sa ružom) stavljala gel za raspucavanje?
Jako su mi sve kutijice lijepe!!!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
Draga moja radovi su ti fantazija!!!! Primjetila sam da smo ovaj vikend imale sličnu inspiraciju jer si i ti radila sa 3-4 salvete kao i ja.I tanjure koristiš kao i ja, one male iz offertisime...Radovi su pre,pre,prelijepi. Ja moram pod hitno kupiti boje sve sam već potrošila pa se krpam sa ovim ostacima. Ali ja ne bih bila ja kada ne bih imala i pitanje: kada nanosiš gel za raspucavanje da li ga naneseš debeli ili tanki sloj, i kada poslije toga stavljaš boju da li je tupkaš sa spužvom i kako debelo??? Meni se nikada ne raspuca tako dobro kao kod tebe.Očito negdje griješima a ne znam gdje!!! |
|
![]() |
|
![]() |
spring, hvala na lijepim riječima ne boj se ničega...i ja sam sve učila na greškama...da ne kažem da sam na prvi tečaj otišla prije nekih 2 mjeseca i to na staklo, a prije toga sam napravila dva staklena tanjura sama...ne temelju onog što nam je draga naša hippy dala savjete...dakle, samo hrabro...ako misliš da si pogriješila, drugima to prezentiraš da je baš tako trebalo biti
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() |
Miškopiško.. ja sam oduševljena tvojim radovima!
Evo pregledal sam svih devet stranica ove teme i radovi su jedan ljepši od drugoga!! Jako efektan tanjurić s crno/bojelom kombinacijo i crvenim cvijetom u sredini, ogledalo, okriv za baku.. ma sve mi je tako lijepo!! ja sam još na klasičnoj salvetnoj tehnici ali vidim da ni shabby a ni krake(jel se tak piše) nije teško!! Za sve treba hrabrosti i volje!! |
|
![]() |
|
![]() |
da, nema ni Koprivnice na listi, a kod nas postoji dobrih 4-5 godina...
u offertissimi sam bila u petak i nisu imali ništa osim ovih malih tanjura na kojima sam radila
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
ančice : http://www.euroshop.hr/
ali nisu obnovili stranicu odavno...splitski nije u Primi3 nego u Koteksu
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() |
mislila sam u kojem je gradu i dali se firma tako zove, jer pod euroshop baš nemogu pronaći takve stvari
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() |
miško, odlični radovi, kao i uvijek uostalom. .
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
ne znam od kuda si ti...kod mene ima
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() |
a svi pričate o tom euroshopu di je to???
|
|
![]() |
|
![]() |
sve sam kupila u Euroshopu, osim one okrugle škrinjice...na nju sam naletila u nekoj našoj knjižari hvala
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |