|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 113> |
Korisnik | ||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|
Hvala Kaća
![]() A kaj se tiče ljepila za listiće...mislim da se ne bi moglo koristiti za salvete jer je sasvim drugačije od običnog salvetnog.... puno je rijeđe, a nakon 5-10 minura postaje jako ljepljivo... tak da bi možda i prošlo za neke sitne komadiće salveta ali za neki konkretan motiv sa salvete....nema šanse... |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
|
e, vidiš kaća, to i mene muči
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() |
|
ajme eto mi dodatnog troska,kako odoljeti sve to ne kupiti kad je efekat prekrasan.hippy tanjur ti je savrsen.
![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
|
a to ljepilo je isključivo za listiće ili ga možeš koristiti i za salvete?
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|
Lak podloga ( ljepilo ) cca 30 kn ( dugo traje ) Listići ( ima ih u više boja ) cca 35 kn ( brzo se troše ![]() Lak zaštita cca 39-40 kn ( ja ne koristim ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Ma uopće.... Postoji " ljepilo za metalne listiće " koje naneseš na podlogu i nakon cca 10-15 minuta ( a ja i ranije jer nemrem dočekati ![]() Evo ti link http://www.hobbyart-chemaco.hr/default.asp?IDCat=31 |
||
![]() |
||
![]() |
|
fakta pašu...s tim nisam nikad radila...jel to komplicirano?
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Da to su metalni listići....nekako mi baš pašu na Klimta ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
e, i ja zadnje zalihe ispucala
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Da to je stakleni tanjur.....zadnji koji sam imala doma
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
Hippy, ja taman pomislim kako sam nešto naučila, a ti opet staviš "višu matematiku" i ja padnem u "bad"!!!
Da li je uopće potrebno stavljati komentar na ovaj tanjur???
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
di ga samo nađe?? ovdje nema ni za lijek tih tanjura
![]() a da je prekrasan, ne moram ni govoriti...ovo okolo su listići?
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
predivno je
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
Ah pa ti ćeš uskoro uživati u šopingu!!!
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Ma sve ok...još sam na poslu ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
To mi i mater kaže ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Već sam se zabrinula za tebe!!!!
Ah dobro je, javljaš se!!!
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Curke moje drage,
jučer sam nakon posla, od 20-23 imala radionicu, a zatim sam do 03 ujutro pakirala robu ![]() ....tako da NEMA VIŠE NIČEGA ZA POSLIKATI....SVE OŠLO ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |