Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje biljčice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje biljčice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 150>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2008 u 19:10
Hana vidim da imaš feliciu - danas sam je kupila, pa me zanima nešto više o toj biljci, otvorila sam temu u vrtnom cvijeću, pa te molim da napišeš nešto o njoj,prekrasna je.
Isto te molim ako je ikako moguće imaš neki plavo-bijeli cvjet - nemam pojma što je, objasni malo, a ako imaš sjemenki molim te za nekoliko.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2008 u 18:00
Triša ono sitno plavo nije felicija nego brahiskoma,tak da ti ne mogu pomoći. A za ono bijelo-plavo moram pogledati,ali mislim da je neko jednogodišnje
Na vrh
Fermina-Daza View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1594
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fermina-Daza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2008 u 22:01
Prekrasno ti je cvijeće , hana.smile64
Ruže su ti 5+.Mi ovdje nikad ne možemo imati takve ruže osim, možda u 4.-5. mjesecu.
Sad vidim da će moja Podranea doći u prave ruke.To me veseli.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2008 u 16:03
eto vidiš smile106

hvala na pohvalama
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2008 u 18:32
moje nove biljke i jaaaakko mali dio sjemena

adenium

Michelangelo

Melody parfem

heritage

Henri Matisse

Duftzauber

Chartreuse de Parme

Duftrausch

Double deligt

Coral Down

Blue magenta

Baron Girod

Abraham Darby

Polka

Brugmansije

Bomarea

Mme Isaac Pereire

Nostalgie

Parade

Paradise

Paul Neyron

Scentimental

Selago serata

Eden rose- stablašica

Pasiflora Temptation

Adenium

adenium

adenium

adenium

adenium

Solandra maxima-tropska penjačica

Clerodendrum ungandense

Duranta repens

Thunbergia grandiflora

Nyctantes arbor tristis

Brugmansija

aloa poliphylla

Concerto 94 dvije obične ruže i jedna takva stablašica

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2008 u 18:33
slike su sa neta da ne bi bilo zabune,moje su sadnice ruža i sjeme ostalog ovdje prikazanog
Na vrh
Jelena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jelena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2008 u 18:52
hana,ne znam kaj da ti velim?...prelijepo,prekrasno!!!

ajd,ak imaš vremena samo napiši pored svake ruže ime tak da se znam snači a i ovo ostalo cvijeće je neko meni nepoznato....

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2008 u 20:12
Evo,dodala sam nazive
Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 424
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2008 u 20:47
Jaoj Hana pa šta nam radiš??! Fatka kad vidi brugmansije ima da poludi!! Ludilo!
Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2008 u 20:50
A ova ruža Scentimental, pa Bomarea, pa Duranta repens, pa Clerodendrum ungandense NEMAM RIJEČI! SVE je predivno! Pedeset puta sam sve pregledala.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2008 u 21:06
hvala ti,to je samo dio- eći dio mi se ne da stavljati ili budem napravila zajedničke fotografije Smile
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2008 u 22:02
ruze su predivne!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2008 u 23:49
Bolje da ti ne znam adresu, mjesečar sam i noću se svašta događa.Embarrassed
Gdje si nabavila sve te ruže?smile64
Imam pitanjce o osteospermumu. Cijelo ljeto je rastao, cvjet su bili neki suhe grančice, sad nakon mraza je dao 3 cvijeta i daj Bože da preživi do proljeća.
Zanima me zašto nije cvjetao kao tvoj, treba li ga nešto specijalno đubriti? Cijelo vrijeme je bio na suncu.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Jelena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jelena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2008 u 00:49
super,hvala ti ...prekrasne su ti ruže....super mi je ova Bomarea...nisam se nikad susrela s tim....može malo više o njoj...kolika naraste,kako se rasađuje,kako da je se dočepam?
Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2008 u 12:24
Hana, gledala sam i tvoje ranije slike- ŽENO, pa ti živiš u nekom vrtu iz snova! Prava si "cvjetna dama"! Svaka čast, imaš cvijeće za 10!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2008 u 12:51
Draga Hana - kad sam došla do polovice tvog posta trebala sam se vratiti natrag na početne slike jer sam mislila da sanjam!! Pa onda dalje, pa opet ispočetka - svu si me zbunila ConfusedConfused - to je sve cvijeće koje ti imaš!!??? Točnije, to je tek NOVO cvijeće koje imaš, jer znam kakve si nam divne slikice već poklanjala... Joooooj, blago li si ga tebi!!!! Pa gdje nam živiš, draga Hana, kako izgleda tvoj cvjetni taj - slikice, puno, tvojih, molim, molim....
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2008 u 00:21
Čuj, ja bum došla k tebi past oči kad ti sve to procvateTongue (a pasla sam oči već na slikamaLOL).
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2008 u 15:28
hvala vam svima smile79 da to su nove biljkice. Kuća baš ne izgeda još kao raj jer je sve u fazi sijanja i nicanja a ruže su kupljene kod rasadnika Virag u Ludbregu. Bomarea je tropska penjačica,imam tek sjeme pa ako nikne onda budemo znali malo bolje kako uspjeva kod nas,i za mene je nova
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2008 u 12:30
Hana, ne znam kako do sada nisam bila u tvom vrtu???
U svakom slučaju vraćala sam se dva puta sve pogledati, jer nisam mogla vjerovati kako lijepo cvijeće imaš!!!!
Već su ti svi uputili komplimente, pa se ne želim ponavljati...
Ali ovo je fenomenalno!!!

Sve je prelijepo ali plumbago i duftzauber ruža su mi favoriti!!!
Uživaj u svome cvijeću a i mi ćemo s tobom uživati!!!smile141
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2008 u 15:13
hvala ti puno,ja nisam puno eksponirana jer nemam uređeno dvorište (još) pa niti ne stavljam slike u "širem kadru" tak da puno ljudi ne zna Wink da imam jako puno cvijeća a i dosta neobičnog. Eto,možda sad navratiš više puta....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 150>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.