moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 150> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hana vidim da imaš feliciu - danas sam je kupila, pa me zanima nešto više o toj biljci, otvorila sam temu u vrtnom cvijeću, pa te molim da napišeš nešto o njoj,prekrasna je.
Isto te molim ako je ikako moguće imaš neki plavo-bijeli cvjet - nemam pojma što je, objasni malo, a ako imaš sjemenki molim te za nekoliko.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Triša ono sitno plavo nije felicija nego brahiskoma,tak da ti ne mogu pomoći. A za ono bijelo-plavo moram pogledati,ali mislim da je neko jednogodišnje
|
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Prekrasno ti je cvijeće , hana.
![]() Ruže su ti 5+.Mi ovdje nikad ne možemo imati takve ruže osim, možda u 4.-5. mjesecu. Sad vidim da će moja Podranea doći u prave ruke.To me veseli. |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
eto vidiš
![]() hvala na pohvalama
|
|
![]() |
|
moje nove biljke i jaaaakko mali dio sjemena
adenium
![]() Michelangelo
![]() Melody parfem
![]() heritage
![]() Henri Matisse
![]() Duftzauber
![]() Chartreuse de Parme
![]() Duftrausch
![]() Double deligt
![]() Coral Down
![]() Blue magenta
![]() Baron Girod
![]() Abraham Darby
![]() Polka
![]() Brugmansije
![]() ![]() ![]() ![]() Bomarea
![]() Mme Isaac Pereire
![]() Nostalgie
![]() Parade
![]() Paradise
![]() Paul Neyron
![]() Scentimental
![]() Selago serata
![]() Eden rose- stablašica
![]() Pasiflora Temptation
![]() Adenium
![]() adenium
![]() adenium
![]() adenium
![]() adenium
![]() Solandra maxima-tropska penjačica
![]() Clerodendrum ungandense
![]() Duranta repens
![]() Thunbergia grandiflora
![]() Nyctantes arbor tristis
![]() Brugmansija
![]() aloa poliphylla
![]() Concerto 94 dvije obične ruže i jedna takva stablašica
![]() |
|
![]() |
|
slike su sa neta da ne bi bilo zabune,moje su sadnice ruža i sjeme ostalog ovdje prikazanog
|
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
hana,ne znam kaj da ti velim?...prelijepo,prekrasno!!!
![]() ajd,ak imaš vremena samo napiši pored svake ruže ime tak da se znam snači a i ovo ostalo cvijeće je neko meni nepoznato.... |
|
![]() |
|
Evo,dodala sam nazive
|
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Jaoj Hana pa šta nam radiš??! Fatka kad vidi brugmansije ima da poludi!! Ludilo!
![]() |
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
A ova ruža Scentimental, pa Bomarea, pa Duranta repens, pa Clerodendrum ungandense NEMAM RIJEČI! SVE je predivno! Pedeset puta sam sve pregledala.
|
|
![]() |
|
hvala ti,to je samo dio- eći dio mi se ne da stavljati ili budem napravila zajedničke fotografije
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ruze su predivne!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bolje da ti ne znam adresu, mjesečar sam i noću se svašta događa.
![]() Gdje si nabavila sve te ruže? ![]() Imam pitanjce o osteospermumu. Cijelo ljeto je rastao, cvjet su bili neki suhe grančice, sad nakon mraza je dao 3 cvijeta i daj Bože da preživi do proljeća. Zanima me zašto nije cvjetao kao tvoj, treba li ga nešto specijalno đubriti? Cijelo vrijeme je bio na suncu. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
super,hvala ti ...prekrasne su ti ruže....super mi je ova Bomarea...nisam se nikad susrela s tim....može malo više o njoj...kolika naraste,kako se rasađuje,kako da je se dočepam?
|
|
![]() |
|
Hana, gledala sam i tvoje ranije slike- ŽENO, pa ti živiš u nekom vrtu iz snova! Prava si "cvjetna dama"! Svaka čast, imaš cvijeće za 10!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Hana - kad sam došla do polovice tvog posta trebala sam se vratiti natrag na početne slike jer sam mislila da sanjam!! Pa onda dalje, pa opet ispočetka - svu si me zbunila
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Čuj, ja bum došla k tebi past oči kad ti sve to procvate
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala vam svima
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hana, ne znam kako do sada nisam bila u tvom vrtu???
U svakom slučaju vraćala sam se dva puta sve pogledati, jer nisam mogla vjerovati kako lijepo cvijeće imaš!!!!
Već su ti svi uputili komplimente, pa se ne želim ponavljati...
Ali ovo je fenomenalno!!!
Sve je prelijepo ali plumbago i duftzauber ruža su mi favoriti!!!
Uživaj u svome cvijeću a i mi ćemo s tobom uživati!!!
![]() |
|
![]() |
|
hvala ti puno,ja nisam puno eksponirana jer nemam uređeno dvorište (još) pa niti ne stavljam slike u "širem kadru" tak da puno ljudi ne zna
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |