Moje cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
Jasenka ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 505 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edit: ... izbrisali mi fotke, a originala nemam, pa brišem prazne linkove |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Jasenka ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 505 |
S obzirom da mi se jučer nije niš radilo, malo sam uzela fotoaparat u ruke i prošetala se kroz dvorište, pa evo što sam našla....
Edit: |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Oooo krasna kolekcija biljčica!!
![]() |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
... cvijeće ti je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Jasenka dobro nam došla!!!
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
dobrodošla
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
fenomenalno
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Majstorice fotografije su prava majstorija.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Kontesa, jesu, sve su moje fotke
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
išla sam i ja virnuti stranicu,zanimljive su fotke,jesu sve tvoje?
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Da sada ne ponavljam ovdje, stavila sam nešto fotki svog vrta pod dnevnikom radova...
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Jasenka, lijepo te pozdravljam i dobro nam došla!! Radujem se fotkama, razmjeni iskustava i prijateljstvu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
imaš i jako lijepe fotografije - bila sam na tvojoj stranici iz potpisa
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Jasenka dobrodosla!
![]() Cvece ti je prekrasno!Nadam se da ce biti uskoro slika i samog vrta ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
i od mene srdačna dorodošlica!
![]() |
|
![]() |
|
puno lijepih cvijećki
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Još jednom hvala na dobrodošlici
![]() Imat ću tu puuuuno tema za pročitati, baš ste super ekipa koja jaaaaako puno zna A evo i fotke koju su maknuli Detalj zimske orhideje (trycirtis hirta) Jasenka |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
ooooooooooooooopa evo i admina, nec nam je jako zaposlen pa ga malo srecemo,
......pozdrav novom cvjeceljupcu......i malo slikica vrta nam je uvijek drago vidjeti
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |