cleopatrina djela |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
odlične škrinjice i vazica
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() ![]() ![]() evo da vam pokažem još koje svoje djelo, da ne ispadne da u zadnje vrijeme samo virkam vaše radove, koji su usput da vam kažem i pohvalim vas sve, prekrasni. .bravo cure.
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ova nova serija tanjura ti je mrak, osobito ovaj s tratinčicama, prekrasno |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Radovi su ti super!!!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Radovi su prekrasni, moj favorit je ormarić, čime je rađen, je li to salvetna tehnika ili ....
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() Jako mi se sviđaju ove kombinacije s djelomičnim krakleom i razdvajanje sa konturom tj. šljokicama u ljepilu ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ovo su moji favoriti
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Koliko ja znam, šljokice naravno ne mogu u pećnicu, ali ima jedan lak koji se koristi za staklo, kao dodatna zaštita. Morala bi pitati...Kad saznam javim ti ![]() |
|
![]() |
|
koristim boje za porculan, za staklo, ali i akrilne malo kad mi zatrebaju. . ja sam ti totalni samouk pa skupljam okolo informacije za pojedine tehnike. .pogotovo za crtanje po staklu. .da, fiksiram ih u pećnici ali ove nisam jer neće bit za upotrebu, već samo za ukras. .a daj mi molim te reci jel bi bilo ok fiksirat te šljokice s nečim, ja ti inače ne volim šljokice i rijetko radim s njima, pa ne znam. hvala na pohvalama. .moram priznat i vaši radovi su fenomenalni. .
|
|
![]() |
|
Bila si jako vrijedna ![]() Jako mi se sviđa ova zdjela...lijepo i tehnički super izvedeno.... ![]() ![]() A čaše su super....prva i druga totalno pomom ukusu ![]() Koje boje koristiš? Da li ih fiksiraš u pećnici? |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
cleopatra, kad napraviš upload slike, imašopciju view full image...klikni i kad ti se pokaže slika u punoj veličini, na nju klikni copy i paste na svoju poruku...slika će se prikazati velika.
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Fenomenalno, šapni mi što stavljaš na staklo kao zadnju boju, molim te
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kleopatra, tvoje je djelo za pet, baš mi se sviđa, toliko prekrasnih stvari, morat ću i ja nešto probat kad dođe zima, pa više vremena provodim u kući.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
lako za slike...glavno da su uradci predivni
![]() |
|
![]() |
|
evo sad sam napravila sve kkao treba i opet su slike male, ali dobro je barem kad kliknete na nju nije mala. .tad se dobro vidi. .
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |