Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - cleopatrina djela
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

cleopatrina djela

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 11:56
odlične škrinjice i vazica Approve
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 11:46
evo da vam pokažem još koje svoje djelo, da ne ispadne da u zadnje vrijeme samo virkam vaše radove, koji su usput da vam kažem i pohvalim vas sve, prekrasni. .bravo cure.
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2008 u 16:21

ova nova serija tanjura ti je mrak, osobito ovaj s tratinčicama, prekrasno

Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2008 u 14:04
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Radovi su prekrasni, moj favorit je ormarić, čime je rađen, je li to salvetna tehnika ili ....

hvala na pohvalama. .da, rađen je salvetnom tehnikom. .
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2008 u 13:00
Radovi su ti super!!!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2008 u 10:34
Radovi su prekrasni, moj favorit je ormarić, čime je rađen, je li to salvetna tehnika ili ....

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2008 u 09:15
Cleopatra....

Jako mi se sviđaju ove kombinacije s djelomičnim krakleom i razdvajanje sa konturom tj. šljokicama u ljepilu    
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2008 u 19:57
Originalno poslano od člana cleopatra cleopatra napisao:

evo djevojke, da vam pokažem još koje svoje dijelo, nadam se da sam ovaj put uspjela slike složit kako treba. .

ovo su moji favoritiSmile
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2008 u 09:42
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2008 u 09:42
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2008 u 09:41
evo djevojke, da vam pokažem još koje svoje dijelo, nadam se da sam ovaj put uspjela slike složit kako treba. .
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2008 u 09:40
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2008 u 10:08

koristim boje za porculan, za staklo, ali i akrilne malo kad mi zatrebaju. . ja sam ti totalni samouk pa skupljam okolo informacije za pojedine tehnike. .pogotovo za crtanje po staklu. .da, fiksiram ih u pećnici ali ove nisam jer neće bit za upotrebu, već samo za ukras. .a daj mi molim te reci jel bi bilo ok fiksirat te šljokice s nečim, ja ti inače ne volim šljokice i rijetko radim s njima, pa ne znam. hvala na pohvalama. .moram priznat i vaši radovi su fenomenalni. .

Koliko ja znam, šljokice naravno ne mogu u pećnicu, ali ima jedan lak koji se koristi za staklo, kao dodatna zaštita.
Morala bi pitati...Kad saznam javim ti
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2008 u 10:02
koristim boje za porculan, za staklo, ali i akrilne malo kad mi zatrebaju. . ja sam ti totalni samouk pa skupljam okolo informacije za pojedine tehnike. .pogotovo za crtanje po staklu. .da, fiksiram ih u pećnici ali ove nisam jer neće bit za upotrebu, već samo za ukras. .a daj mi molim te reci jel bi bilo ok fiksirat te šljokice s nečim, ja ti inače ne volim šljokice i rijetko radim s njima, pa ne znam. hvala na pohvalama. .moram priznat i vaši radovi su fenomenalni. .
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2008 u 08:37

.....

Bila si jako vrijedna ...

Jako mi se sviđa ova zdjela...lijepo i tehnički super izvedeno....

A čaše su super....prva i druga totalno pomom ukusu

Koje boje koristiš? Da li ih fiksiraš u pećnici?
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2008 u 21:27
cleopatra, kad napraviš upload slike, imašopciju view full image...klikni i kad ti se pokaže slika u punoj veličini, na nju klikni copy i paste na svoju poruku...slika će se prikazati velika.
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2008 u 21:14
Fenomenalno, šapni mi što stavljaš na staklo kao zadnju boju, molim te
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2008 u 18:56
Kleopatra, tvoje je djelo za pet, baš mi se sviđa, toliko prekrasnih stvari, morat ću i ja nešto probat kad dođe zima, pa više vremena provodim u kući.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2008 u 17:23
lako za slike...glavno da su uradci predivni Thumbs%20Up
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2008 u 17:16
evo sad sam napravila sve kkao treba i opet su slike male, ali dobro je barem kad kliknete na nju nije mala. .tad se dobro vidi. .
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.