Gioiaa-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 39> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jucer je ovako izgledalo
![]() a danas ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
sad možeš
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
prvo smo MKM i ja dovukle zemlju,nisam brojala koliko je to bilo,pa smo od cigli napravile manji krug,pa opet dovukle zemlju,pa opet jos manji krug,pa opet zemlja.Napokon sadnja.Pa po koji kamen,pa po jos koja biljcica.Trudila sam se da sakrijem ciglu,sutra cu ,nadam se,zavrsiti.Koliku sam imala paniku i ne izgleda lose.
|
|
![]() |
|
he,ima jos slika
![]() skitnice,znam da kuzis moje ushicenje,ma cvetkoljupci se super razumeju. slikala sam i uvecer,odoh postaviti jos koju sliku. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() morala sam i patkice da slikam,bas su uzivale u vecernjem kupanju...posle su sve poletele,napravile su par krugova i vratile se,ma znaju one da im je kod mene najbolje.MKM kaze da je i jedna guska poletela,krivo mi sto to nisam videla i slikala |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Šta drugo reči nego
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Predivno je Gio!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Gio, pa vi ste se stvarno naradile, kamenje, zemlja, biljkice ti i TKM ste baš dobar tim, a to je tako divno.
Tvoje dvorište uvijek izgleda super, no sada se opet vidi koliko truda ulažeš.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
MKM retko moze da mi pomogne,al sam je danas nagovorila da krumpir moze i sutra izvaditi
![]() ![]() hvala vam na divnim recima ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Već sada je lijepo, a kako će tek na proljeće i idućeg ljeta biti predivno!! Bravo za tebe i pomagačicu!!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
oduševljen sam patkicama,iako je i ostatak prekrasan.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Naradile se jeste, ali vrijedilo je! Vrijedne ruke mogu puno! Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
a danas i nisam imala zelju da nastavim sa sredjivanjem,malo problemi s Nerom,a i bilo je bas pretoplo...a i ne treba preterivati
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Ne dođem jedan dan na forum i vidi ti to!
![]() Divno, svaka čast! Naradile ste se, ali je ispalo fenomenalno. Pravi botanički vrt.
Blago tvojim patkicama. Malo koje na ovom svijetu uživaju u takvoj ljepoti.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
hvala mali gogo
![]() evo me na pauzi,danas sam opet dobila volju da nesto radim,Nero je bolje,veseo je i jede,pa imam volju nesto i da uradim. |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Predivno uređeno, no nije mi jasno zašto "skrivaš" ciglu, meni su jednom na Adminovim stranicama skoro iskočile oči kad sam vidjela staru ciglu prekrivenu mahovinom a iz nje rastu razne čuvarkuće... prolistaj malo njegove fotkice od lani.
|
|
![]() |
|
ma volim ja feanjiceZG ciglu,al ovo bi ipak trebao biti kamenjar,a prelistacu bas da vidim kako to kod njega izgleda
![]() |
|
![]() |
|
Ne pamtim kad sam zadnji put podizala korpe sa kukuruzom,ufff,ne treba mi teretana posle ovoga.A imamo jos jednu trakt.prikolicu,to ostavljamo za ponedeljak.
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Kad mu dosadi "jesti" kukuruz pošalji ga k meni, rado bih ga udomila, predivan je... šalim se no stvaro je lijep!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |