|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 12> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
![]() |
ma ona ti je oriđiđi nema bolje , ali samo kad bi imala taxi
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() |
Sve je prekrasno! Bravo Branka!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
Branka, što se ja odmorih uz tvoje cvijeće, imaš prekrasan vrt, bazenčić, ma sve ti je tako lijepo...
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() |
Branka se ništa ne javlja izgleda da toča nogu u vodenku!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
![]() |
nikako ne stignem zauzeta sam non stop , a i moje dijete nikako da se makne od kompa , ma nek samo uživa još malo i ode ona a ja ću sa vama djelit tugu i radost
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() |
Martina, nebum mamu špotala, ali tebe... barem nam ti dočaraj ugođaj dok si s nama!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
danas sam vidjela da mi se javljaju rozni crveni lopoči , jedva ih čekam . budem slikala ak tina još bude tu ili ak oni uspiju procvasti
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() |
Branka, pa sve su rekli naj naj naj predhodnici o tvom vrtu, cvijeću a posebno o vodenom vrtu, pa ja nemam šta novoga dodati već samo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
Branka stvarno ti je divan vrt,samo pohvale
![]() ![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
Konačno sam sve pregledala....koja zbirka !!!!!!!!
Čestitke, jezero...divno!!!!!!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
evo samo da se malo ova kiša smiri , slijedi uređenje jezera i ako netko nešto treba ili tko želi lopoče bijele , nek se javi , imam i dva pampasa , ali bi voljela nešto drugo zauzvrat , , bit ću skromna pa ću pitati za mimozu ili kameliju , samo mi treba grančica- ostalo je moja čarolija
|
|
![]() |
|
prepelica ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 149 |
![]() |
Draga moja Branka, da sam ja dobio toliko pohvala kao ti, već bih se umislio. Molim pampas, ako ga već prije nisam bezecirao i mladicu lopoča, na kojem ipak treba biti malo korijena, jar moja čarolija nije baš jaka.
Ne znam samo kako ću ti se odužiti, jer nemam mimoze, a imam damu bez kamelija... Pozdrav |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
ma ti si stvarno šašav . samo dođi dobit ćeš pampas , nemaš brige , jedan je rezerviran za božikovine , pa i tebi dan jednoga , a kameliju već dugo tražim , to će mm , on ima čarobne ruke za pelcanje , samo trebam JEDNU GRANČICUUUUUUUUUU
pozdrav tvojoj dami i luni |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() |
Draga Branka, a i ja se naputovala tvojim vrtom, domom, kućicom, okućnicom... Na jednoj od slikica "dobrodošlice u dom" vidjela sam i tvoju crvenu djetelinu, takvu imam i ja... Prelijepa mi je ta biljčica.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kikina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 157 |
![]() |
Branka super si to uredila.jako lijepo.jezerce je mrak.kako si dobro rasporedila biljke,svaka čast.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
Anaida ovaj kutak je presladak, a djetelina super.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bija ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2008 Lokacija: Canada Status: Offline Bodovi: 65 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() |
Uf, što sam spora!
![]() Ovu ljepotu vidjela sam tek danas!
No, hvala ti svejedno (tebi i franjici) što ste mi uljepšale večer vašim sličicama!
Branka, pravi majstor cvijeća! Jezerce je suuupeer!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
vidim da je triša več u polu snu , pa me je zamijenila , očarale je moje biljkice ali toga ima još malo više od zadnjih slikica tako da sad muku mučim gdje ču to sve spremit , slijedi preuređenje jezerca jer sad su lopoči pri kra ju i trebaju oštru rezidbu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |