proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 81> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zahvaljujem se na komplimentima!!!
Da kao što rekoh kada se nečega primim onda stvarno ne znam stati....
A osim toga jako me odmara kao i cvijeće ljeti....ovo će biti hobi za zimu super....samo što je vani već hladno pa ja shvatila ozbiljno...ma šala mala, ali je stvarno super hobi....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ma bravo proljeće.....sve +5
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ova Shabby kutijica je mrak...
Zaista ti je lijepo ispala ![]() ![]() Mali trick and tips ![]() Za lakše farbanje i vaksiranje, prije rada možeš skinuti ovae male pantice za kopčanje...i onda ih nakon što se sva dobro osuši, zašarafiš nazad ![]() |
|
![]() |
|
Svaka čast za tips und tricks!!!
A tu kutijicu sam napravila prvu, i kuma mi se tako oduševi da sam je poklonila, a i meni je bila stvarno lijepa...
Šta kažeš, ima nade i za mene???
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ima draga ima.... ![]() Ti i Miškopiško ste mi najbolje u razredu ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
bumo dobile peticu iz zalaganja? |
|
![]() |
|
Ak bute i dalje tak dobre vodim vas na jedan fini cappuchino ![]() |
|
![]() |
|
Ja sam već obukla jaknu i čekam....
Uh, danas mi je dan "D", jedva čekam da idem doma....
A što se tiče zalaganja, nema se tu šta ili radimo ili ne radimo...to je moj moto....
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
uuu, to se zove privilegija kod nastavnika
![]() |
|
![]() |
|
Psssssst!
|
|
![]() |
|
Vidš da žena zna cijeniti rad i zalaganje!!!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
proljece da jel ima nade za tebe,kutijica me odusevila.mogli bi ucenici,ako ovako nastave,uskoro dostic profesora
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Proljeće prava si majstorica, ma vidi ti tebe neotkrivenog talenta za tu tehniku, tko zna što još kriješ ispod proljetne cvjetne haljinice.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
bravo proljeće
predivna je kutija u shabby stilu ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Bravo proljece!
![]() Krasno radis, stvarno napredujes, sve si bolja....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pa ti si i vikende počela koristiti za salvetnu ![]() Ova prva fotka, koja je to podloga, drvo? A o ovom je tanjuru bila riječ !? ![]() Probaj sa kontur linerom naglašavati samo detalje a ne cijeli motiv... bit će efektnije ![]() I jesi sad vidjela da ni stakleni tanjkuri nisu " viša matematika " kak ti to znaš reći ![]() Samo naprijed.... ![]() |
|
![]() |
|
Ovo prvo je obična kuhinjska daska koju već dosta dugo ne koristim, pa sam je iskoristila kao podmetač za jednu teglu cvijeća u kuhinji...
A što se tiče stakla, moram reći da nije teško i nije mi više "viša matematika" ali je činjenica da ga treba raditi, raditi i samo raditi...
Meni je ovo drugi tanjur koji sam napravila u svom životu, pa moram priznati da i nisam baš nezadovoljna, ali je činjenica da ima jako puno nedostatka.... Žao mi je što mi anđeli nisu više došli do izražaja a za to samo krivim bijelu boju koja mi je izgledala dosta vodenasto (kupljena proljetos u cheamcu...), pa nije dovoljno pokrila anđele...ovako mi djeluju dosta prozirno a to nisam htjela, kao ni ovu nijansu crvene...no dobro,kao što rekoh na greškama se uči...
|
|
![]() |
|
i ja imam jedan takav promašeni tanjur sa anđelima...ja znam u čemu sam pogriješila...nisam ih nakon što sam ih nalijepila premazala bijelom bojom nego sam direktno crvenom kakav je i tanjur išla preko anđela...cijeli tanjur je previše crven i ne vide se anđeli...ti si to napravila prije crvene boje?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |