moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 144145146147148 150> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ruze su predivne!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala ti,to je samo dio- eći dio mi se ne da stavljati ili budem napravila zajedničke fotografije
![]() |
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
A ova ruža Scentimental, pa Bomarea, pa Duranta repens, pa Clerodendrum ungandense NEMAM RIJEČI! SVE je predivno! Pedeset puta sam sve pregledala.
|
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Jaoj Hana pa šta nam radiš??! Fatka kad vidi brugmansije ima da poludi!! Ludilo!
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Evo,dodala sam nazive
|
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
hana,ne znam kaj da ti velim?...prelijepo,prekrasno!!!
![]() ajd,ak imaš vremena samo napiši pored svake ruže ime tak da se znam snači a i ovo ostalo cvijeće je neko meni nepoznato.... |
|
![]() |
|
slike su sa neta da ne bi bilo zabune,moje su sadnice ruža i sjeme ostalog ovdje prikazanog
|
|
![]() |
|
moje nove biljke i jaaaakko mali dio sjemena
adenium
![]() Michelangelo
![]() Melody parfem
![]() heritage
![]() Henri Matisse
![]() Duftzauber
![]() Chartreuse de Parme
![]() Duftrausch
![]() Double deligt
![]() Coral Down
![]() Blue magenta
![]() Baron Girod
![]() Abraham Darby
![]() Polka
![]() Brugmansije
![]() ![]() ![]() ![]() Bomarea
![]() Mme Isaac Pereire
![]() Nostalgie
![]() Parade
![]() Paradise
![]() Paul Neyron
![]() Scentimental
![]() Selago serata
![]() Eden rose- stablašica
![]() Pasiflora Temptation
![]() Adenium
![]() adenium
![]() adenium
![]() adenium
![]() adenium
![]() Solandra maxima-tropska penjačica
![]() Clerodendrum ungandense
![]() Duranta repens
![]() Thunbergia grandiflora
![]() Nyctantes arbor tristis
![]() Brugmansija
![]() aloa poliphylla
![]() Concerto 94 dvije obične ruže i jedna takva stablašica
![]() |
|
![]() |
|
eto vidiš
![]() hvala na pohvalama
|
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Prekrasno ti je cvijeće , hana.
![]() Ruže su ti 5+.Mi ovdje nikad ne možemo imati takve ruže osim, možda u 4.-5. mjesecu. Sad vidim da će moja Podranea doći u prave ruke.To me veseli. |
|
![]() |
|
Triša ono sitno plavo nije felicija nego brahiskoma,tak da ti ne mogu pomoći. A za ono bijelo-plavo moram pogledati,ali mislim da je neko jednogodišnje
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hana vidim da imaš feliciu - danas sam je kupila, pa me zanima nešto više o toj biljci, otvorila sam temu u vrtnom cvijeću, pa te molim da napišeš nešto o njoj,prekrasna je.
Isto te molim ako je ikako moguće imaš neki plavo-bijeli cvjet - nemam pojma što je, objasni malo, a ako imaš sjemenki molim te za nekoliko.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hvala ti Dada
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Cvijeće kao da je iz kataloga!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
suncokret ima oko metar,sjeme je preko neta kupljeno
|
|
![]() |
|
dobila sam reznicu od jedne kolegice sa drugog foruma,iz Rijeke
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Passiflora... Divota!!! Ja dobila svoju pa se nadam da će radosna rasti u mom vrtu. A Suzili je prekokrasna također, nju nemam i sve više za njom žudim...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hana predivno je,a pasiflora je super.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Go Hana,Go!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 144145146147148 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |