Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 229230231232233 243>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 20:09
Plave macuhice su predivne!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 18:51
Bravo za plave maćuhice!smile75
Nismo ni sumnjali da ćeš uzeti neku drugu boju. Kod tebe cvijeće stvarno lijepo izgleda, a cvjetni vrtić je prekrasan!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 18:33
Jučer nešto radila i zaradila i odmah danas potrošila, pa imam neke novitete u mom dvorištu.
Kao prvo svi znate da volim plavu, pa nisam mogla a da ne kupim 12 plavih maćuhica. Odmah su dobile mjesto u vrtu, gdje su ocvale dalie.

Kad sam se u nedjelju navečer vratila iz vikendice odmah mi je pogled zapeo na mjesto gdje su bile moje nove erike, i zamislite čuda nestale.
Dignem pogled na kat, kad ono iznad moje glave smije se MPK starija i kaže da joj je baš nešto tako roza bijelo falilo u košaricama. Naravno danas u vrtnom centru kupim si nove - ove su jednostruke i samo roza.

Kako mi je ova zgodna košara već dugo prazna kupila sam dvije margeritice, koje sada krase košaru, a poslije će u vrt.

Procvala mi je i bijela ruža zaista krupnog cvijeta, ali samo tri .

Od ostaloga dobro se drže žute surfinije

kadifice sam također malo  uredila, odrezavši im sve ocvale cvjetiće

Ovaj vrtić mjesecima ne mjenja svoj izgled, samo cvate i cvate

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2008 u 06:36
Triša, jel' pozvonio poštar, jel' paketić radostan stigao u tvoj dom?
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2008 u 00:08
Triša, si probala salatu od dragoljuba ili ti ga žao?

Zna li netko zašto Osteospermum daje male cvjetiće? Imam veliki žbun, a cvjet neki neidentificiran sitni objekt.

Pravi je užitak gledati ovakvu ljepotu  i mnoštvo vrsta biljaka. Prekrasno.smile64
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 22:07
ostić ti je suppperrr ja sam bedača samo razmnožavala rozi i tamnoljubičasti sad sam i ovaj svjetli posadila
Na vrh
MARKEZIT View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 301
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MARKEZIT Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 22:21
svašta tu lijepog ima a posebno osti i lantanasmile93smile141
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 22:04
Ah Trisa..ovo nije dvoriste..ovo je raj za ociTongueTongue..
Cuvarkuce su tako lijepe..ja ih strasno volim i ovih dana idem u potragu za njimaTongue..
Sta mi kazes za Erike?..i ja sam ih gledala ovih dana..mogu li ih zadrzati vani preko zime,jer nesmijem vise kupovati kucno cvijece,kaktuse i slicnoSmile,nemam mjesta u kuciTongue..
Trisa..mozes li mi nesto vise reci i o cvijetu Andreina cleoma..Fantastican je!!!!Sad idem u potragu i za njimTongueTongue
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 15:33
erike su super smile71..ali i šafrančići su slatki
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 12:05
Uh,tak su mi lijepe one erike.I sve drugo je
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 11:04
ostic,lantana,erika...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 10:00
Ajme hvala svima, ja isto pripremam biljke i sjemenke i šaljem ponedjeljak svima kojima sam obećala.
Anaida smile79
RIJEKA

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 09:42
Prekrasno, Triša... Dvorište u cvatu Smile
Btw. Nadam se da će ti danas (najkasnije sutra) poštar pozvoniti WinkWink i da će paketić biti zeleno-crveno zdrav!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2008 u 22:09
Žuti "šafrani" su ti baš krasni Smile
Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 424
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2008 u 21:19
Divno Triša! Dragoljub, Lantana i Osteospermum su mi dražesni, a i sve ostalo je prelijepo.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2008 u 19:29
ohohoo svašta tu ima Thumbs%20Up
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2008 u 19:24
Danas sam samu sebe razveselila s dvije predivne erike bijelo crvene s duplim cvjetovima

U dvorištu su me iznenadili žuti šafrani, valjda su zaostale neke lukovice, a ja na njih zaboravila - šteta što sam preko njih posadila drugo cvijeće

Cvjetaju ruže u nešto manjem obimu, ali svejedno me vesele

Osteospermum konačno cvate malo obilatije

Dragoljub pušta krakove po cjelom dvorištu i neumorno cvate

Obična trolisna djetelina cvate, a oksalis ne - mislim da mu fali sunca

Lantana nije ni primjetila da sam je iz vrta presadila u posudu, cvate stalno

Crvene vodenike su puno ljepše od rozih

Ova mlječika se oporavlja i počela je cvjetati

Ima još dosta toga što cvate, ali ne tako obilno, polako odlaze noćne frajle, petunije surfinije. Jedino još bujno cvatu cinije i one su ove godine zaista predivne - ups negdje mi se izgubila slika, staviti ću poslije.
RIJEKA

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2008 u 11:16
Triša vrt ti je fantastičan!!!!!!!!!!!!!!
Uživala sam........
Sve ti je lijepo ali pasiflora je prelijepa kao i ovu sukulenti...

Drago mi je da si uspjela spasiti verbene...
smile120smile141
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2008 u 21:44
smile141
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2008 u 20:57
sukulent sto cvijeta zove se echeveria,podsijeca na cuvarkucu ali nije,i kad ocvate ne propada mu baza kao kod cuvarkuca,na srecu.i da,preljep ti je,kao i ostalo mu cvijetno drustvo.smile106
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 229230231232233 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.