Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Andreja nudi i traži
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Andreja nudi i traži

Odgovori Odgovori Stranica  <123>
Korisnik
Poruka
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 886
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 08:46
prošle god sam sijala pasifloru i lijepo su izašle ali nisu cvale ali ,majko mila narasle su ko lude ,ove god su mi tri od pet potjerale pa me zanima kaj da napravim da procvatu ,možda prvu god ne cvatu ,zna li netko
sutra je novi dan
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 16:07
jha mislim da one prvu godinu ne cvatu nego tek drugu
Na vrh
andreja View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 45
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andreja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 21:32

imam puno truba ,žute, bijele i naranđaste pa ako ima zainteresiranih dok ih budem pospremala da vam poklonim reznice? 

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 21:35
Evo ja se javljam za reznice svih boja, ako možeš pošalji - idem ti poslati adresu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 424
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 21:55
JA JA JA !!!! Andreja ja se javljam za naranđaste !!! Jesam stigla? jel jesam? jel jesam?
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 22:24
 i ja bih koju....ima li?
Na vrh
Brbe View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Brbe Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 22:43
i ja bi se javio za sve boje...smile143
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 07:54
i ja ako može 
Na vrh
anagalis View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 324
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anagalis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 08:22
i ja, i ja, ako ima bijela i narandžastasmile143
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1556
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 18:49
stavi i mene na popis ako može za sve boje.
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
andreja View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andreja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 19:11
naravno da ima za sve. oprostite kaj vam nisam odgovorila bila sam u berbi, imam ih jako puno pa kad ih budem pospremala svima koji su mi poslali adrese bit če dostavljene, jer bilo bi šteta da ih bacim ako mogu nekog razveselit?
Na vrh
Jelena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jelena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 19:34
evo i ja stajem u red...
Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 19:53
-
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 20:04
Steta sto mi ne mozes poslati ali narandzasta mi je lijepa, a ostale boje imam.
Na vrh
andreja View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andreja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 10:05

Adrese su kod mene a sad još moramo čekati da još malo zahladi pa svima šaljem trube.      Dallmax pošalji adresu , dovoljno je narasla passiflora pa ti ju mogu odvojit?        

Na vrh
andreja View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andreja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 10:06

Ako ko ima viška kakvu drugu passifloru osim plave molila bi ga za jednu mladicu?

Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 18:22
Ej Andreja 2 put sam ti slala i adresu ali ok idem opet.
Na vrh
andreja View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andreja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 11:02
fritillaria imperialis - Molila bi dobru dušu ako ima za poklonit bar jednu lukovicu ove prelijepe biljke?
Na vrh
andreja View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andreja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 11:27

I ako imate bilo koje vrste passiflore

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 13:03
...andreja,  pa zar ti ja nisam obećala bijelu pasifloru sa plavim trepavicama  ??smile180
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.