Tayberry |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo i mene, svakako sam zainteresirana za kupnju desetak sadnica, s tim da ću ih saditi u vikendici u ogulinskom kraju, pa se nadam da neće biti problema. Sada imam maline i kupine. Nisam zadovoljna s kupinama, to su one bez bodlji, ali nisu mi dovoljno slatke, iako budu crne i same otpadaju.
Zato bi probala s tvojim tazberryma.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Triša ovo je baš ukusno i meni nije bilo kiselo.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
i ja se javljam za 5-10 sadnica
![]() |
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
A kako one podnose sušna područja dalmaccije?
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
hej skitnice...nema frke, u proljeće se čujemo pa mi daš adresu..
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
|
![]() |
|
e, to ti ne bih znala reći...
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
na ovo mogu ja odgovoriti
jako loše podnose....odnosno ne podnose....treba ih puno zalijevati
moji su preživili ali su slabo rodili....a maline su mi se osušile i pored zalijevanja
|
|
![]() |
|
hvala iris...da, onda bi trebalo neko navodnjavanje... |
|
![]() |
|
Iris ako kod tebe ide slabo onda sta cu ja
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
dalmax ako si mislila na selo posaditi mislim da ne bi bilo ništa od njih jer treba ih redovito zalijevati valjda će kod mene biti nekoliko mladica pa ćeš dobiti da probaš
![]() |
|
![]() |
|
Moze!
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ja imam tayberry već 10 godina i mogu reći da sam oduševljena tim voćem. Mi smo kupili 4 ili 5 sadnica, tek da ogradimo povrtnjak da pas ne može unutra, ali su onda bile oko 50 kn komad. S obzirom da nemam puno (sada je to 8 grmova) mi ih se užijemo jer dođu prije ostalog voća, a od viška napravim sok, džem, zamrznem. S obzirom da sam lani ukuhala 25 flašica džema ove godine sam pokušala napraviti vino.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Kat.rea i sve to si napravila od 8 grmova? Tako dobro rode? Ako da onda super,ja sam od Miška (Miškice) naručila 20 sadnica
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Miško, računaj da ću i ja naručiti sadnice (oko 10 kom.).
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kako sam kupila sadnice aronije, zanima me što je s obećanim sadnicama tayberrya - zbilja bi ih voljela kupiti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
halo triša...ako bude sve po planu, čujemo se na proljeće...tamo negdje u 3.-4. mjesecu kad izbiju van |
|
![]() |
|
Hvala ti puno, znaš, a vidiš i sama da nas hvata već neka proljetna groznica, pa se brinemo. U Rijeci je i naša Mikica, svakako računaj na nju, jer sigurno će ti se javiti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
možda vas u Rijeci pomalo hvala proljeće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
miškopiško, ubilježi me za 5 sadnica pa mi javiš kad se bude trebalo saditi!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |