Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hippy ( Hana  ) - Decoupage Vision
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zatvorena temaHippy ( Hana ) - Decoupage Vision

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 113>
Korisnik
Poruka
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 489
Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 14:31
nema veze...svatko nešto voli...ali su lijepi, kaj je je...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 14:42
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

Koji ti se više sviđaju, s decoupagom ili ovi " novi "?

Ajd mala pomoć, koje boje bi bilo dobro kombinirati za takve neke " svečanije " tanjure   

Recimo, kod mene prolaze crvena, sivo-srebrna- bijela ....možda i crna...

Budete sutra vidjele nove tanjure...sve su u tim bojama
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 14:42
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Originalno poslano od člana branka202 branka202 napisao:

da...ovi su malo " fensi-shmensi " [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> ..... i nije to baš moj stil......ali ljudi traže svašta...pa im ja udovoljavam [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> S obziorm da mi je klinac još ( relativno ) mali i da obavezno spava popodne, cca od 13-15-16 h....e to je moje vrijeme za farbanje [IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" />

eh, moji kad spavaju i ja uglavnom koristim priliku za - spavanje [IMG]smileys/smiley12.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Sleepy" />.... al na zalost starija mi sad vec sve cesce ni ne spava popodne, pa se igramo (s barbikama uglavnom...)
oooooo, ja sam igru s barbikama doktorirala prije 10-12 g. i mogu ti reći da je puno kreativnija nego ova igra koju trenutno igram sa munjevitim Jurićima, Tomicom i družinom te ostalom mehanizacijom [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" />

znaci to me ceka za dvije-tri godine... nema veze sve je to za mame [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley4.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Big%20smile" />. a kad to prodje nadam se da cu imati jos snage za neke samo moje igre [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />...

Ti si mlada....pa buš imala još snage.....ali ja sam već babac u godinama ( kaj ćeš kad sam kasno počela rađati )....pa hvatam svaki slobodan tenutak za samo moje igrice

o da a ja sam upravo rascvjetali pupoljak LOLLOL. ma pocela si ti radjati kolko vidim dovoljno rano (znatno ranije neg ja...), a to sto si malo "kasnije" zavrsila (ili mozda i nisi?) samo znaci da si jos dovoljno mlada... i na tome svaka cast Clap
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 14:46

Koji ti se više sviđaju, s decoupagom ili ovi " novi "?

Ajd mala pomoć, koje boje bi bilo dobro kombinirati za takve neke " svečanije " tanjure   

Recimo, kod mene prolaze crvena, sivo-srebrna- bijela ....možda i crna...

Budete sutra vidjele nove tanjure...sve su u tim bojama

meni se zapravo vise svidjaju s decoupageom, iako su svi ko sto rekoh za deset... a meni se najvise svidja crveno, onak zarko ili malo zagasitije, u kombinaciji sa zlatnim
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 14:47

....... a to sto si malo "kasnije" zavrsila (ili mozda i nisi? ).......

Ooooooo, vjeruj mi, BUTIGA JE ZATVORENA
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 15:15
meni osobno su ljepši dekupažirani...Smile
meni su u tom konktekstu  svečane boje crna, crvena, srebrna, bijela...možda bi prošla i neka lijepa tamna nijansa plave, mada ja osobno ne volim plavu boju...
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 15:23

meni osobno su ljepši dekupažirani...[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />
meni su u tom konktekstu  svečane boje crna, crvena, srebrna, bijela...možda bi prošla i neka lijepa tamna nijansa plave, mada ja osobno ne volim plavu boju...

da....eventualno još i zlatna, kak je Branka rekla....to su za mene sve tzv. božićne boje

A tu " kolekciju " upravo započinjem
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 15:24
brza si...i ja sam počela raditi kugliceSmile
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 15:29

brza si...i ja sam počela raditi kuglice[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />

Kak sam se počela decoupgeom baviti tek početkom ove godine...kuglice nisam nikad radila

Ajmo sličice i malo instrukcija
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 15:49

čovječe, tvoji radovi mi djeluju ko da to radiš godinama!! a ja nisam nikad radila kuglice, ali idem logikom da ih radim kao i uskršnja plastična jaja...što se tiče decoupagea...al sam na youtubeu vidjela zgodan način uslikavanja plastičnih kuglica...upucaj u tražilicu na youtube decoupage i sigurno ćeš naći filmić...Smile

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 15:59

čovječe, tvoji radovi mi djeluju ko da to radiš godinama!! a ja nisam nikad radila kuglice, ali idem logikom da ih radim kao i uskršnja plastična jaja...što se tiče decoupagea...al sam na youtubeu vidjela zgodan način uslikavanja plastičnih kuglica...upucaj u tražilicu na youtube decoupage i sigurno ćeš naći filmić...Smile

Cure sa napredne grupe su mi nekaj malo pričale o tim kluglicama.... klasična salvetna ili decoupage sa prigodnim motivima: angeli, djed mraz, zima i sl.....
al ja bi nekaj malo drugačije...možda sa Cres deco ( imitira snjeg...nešto ko struktur pasta.... )

ili ovak nekaj...doduše, to je sa šablonom

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 16:00
Curke, moram gibati.....
Tipkamo se kasnije ili sutra
Bokić
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 21:34
Ma dajte majčice usporite malo, ne mislim sa rađanjem (pamtim kao najljepši period svog života dob do 10 godine mojih klinaca, nikada se nisam više naigrala  nauživala, uvijek sm imala razlog da ne peglam ili nešto slično kreativno ne radim, morala sam se baviti djecom i danas sam zbog toga presretna jer imamo predivne uspomene i oni i ja), no sada vas ne stignem hvatati ni samo čitajući, jedva sam malo proučila cracle, vi ste već na staklu... nisam stigla kupitit niti tanjure a vi već radite kuglice. Ubijate me u pojam koliko imate snage i volje. Prave ste i potičete i nas malo "sporije" na akciju. smile78
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 21:35
Miškopiško - kupi mi bilo kakvu škrinjicu, jasno da se to razgrabilo kad su takve cijene, jasno ako bude bilo a ako ne, naći ću nešto drugi puta. Baš se veselim druženju u petak!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 08:11

Cure sa napredne grupe su mi nekaj malo pričale o tim kluglicama.... klasična salvetna ili decoupage sa prigodnim motivima: angeli, djed mraz, zima i sl.....
al ja bi nekaj malo drugačije...možda sa Cres deco ( imitira snjeg...nešto ko struktur pasta.... )

Hippy, baš mi je drago da si otvorila novu temu a to  je Božić....ja ne mogu dočekati vrijeme adventa i uređenja svega....
A kugle su perfektne...sada samo još čekam da mi objasnite kako se to radi.....(baš sam zločesta...)WinkWinkWinkWinkWink

ili ovak nekaj...doduše, to je sa šablonom

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 09:12
Proljeće,

naravno da ću objasniti...čim skužim kak se to radi
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 09:49
ja sam prije par godina radila sa cres-deco pastom, doduse ne na kuglicama nego sam pravila od malih terakota teglica djed-mrazice i andjelcice (ako ih pronadjem poslikat cu ih). uglavnom vrlo je jednostavno, nanosi se kistom kao i obicna akrilna boja, samo je gusce i bude znatno deblji sloj. to se onda moze dok je vlazno posuti glitericima (oni "iridescent" su super) pa izgleda kao pravi snijeg. tako se moze i preko decoupagea, kao na donjoj slici, vrlo jednostavno "natrackati" na zeljeno mjesto i posusiti i to je to.
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 10:13
Evo, kao što sam vam i obećala, moja malo svečanija kolekcija.....krenula ja sa pripremama za Božić      

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 10:21
Prvi moj uradak na slikarskom platnu... ( decoupage sa dvokomponentnim lakom za raspucavanje )

Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 10:26
eeeeee.... sto reci.... Clap  i jos k tome sve CRVENO.... svaka cast. nego zanima me na tanjurima oni dijelovi sa sitnim uzorcima, to su salvete? kako ih uspijes tako savrseno ravno zalijepiti?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.