|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 113> |
Korisnik | ||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|||
Ti si mlada....pa buš imala još snage.....ali ja sam već babac u godinama ( kaj ćeš kad sam kasno počela rađati ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
![]() |
||||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
![]() |
|||
znaci to me ceka za dvije-tri godine... nema veze sve je to za mame
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
|||
hippy, ovi tanjuri su stvarno lijepi...drugačiji... |
||||
![]() |
||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|||
oooooo, ja sam igru s barbikama doktorirala prije 10-12 g. i mogu ti reći da je puno kreativnija nego ova igra koju trenutno igram sa munjevitim Jurićima, Tomicom i družinom te ostalom mehanizacijom ![]() |
||||
![]() |
||||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
![]() |
|||
eh, moji kad spavaju i ja uglavnom koristim priliku za - spavanje
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
O, evo nam i " stare " majstorica ![]() Hvala ti draga ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
da...ovi su malo " fensi-shmensi "
![]() ..... i nije to baš moj stil......ali ljudi traže svašta...pa im ja udovoljavam ![]() S obziorm da mi je klinac još ( relativno ) mali i da obavezno spava popodne, cca od 13-15-16 h....e to je moje vrijeme za farbanje ![]() |
||||
![]() |
||||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() |
|||
bravoooooo....
![]() jako lijepo i domišljato....
|
||||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
ej, super su i ovi
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
![]() |
||||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() |
|||
miskopisko, tnx za tip. vidimo se u petak na tecaju (bas se veselim i novac nosim sa sobom kao sto rekoh :))
|
||||
![]() |
||||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
|||
hej franjica....vrlo rado, ali i ovo gore što su cure napisale nema u dovoljnim količinama...zamolila sam cure iz Euroshopa da vide ima li u drugim njihovim objektima pa da mi naruče...ako bude, naravno da ću kupiti...a za novčeke se već bumo dogovorile
![]() btw, u petak mi reče teta u dućanu da se Euroshop seli na drugu lokaciju jer se cijela zgrada u kojoj se nalaze renovira...tako Ninochka nemoj dolaziti da ne provjeriš di su
![]() |
||||
![]() |
||||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() |
|||
Miškopiško - ima li mjesta u tvom šleperu za Zagreb na tečaj u Chemaco 19. o.m za još narudžbica, ako može molim te, molim te 3 komada sa 2 slike i 3 komada sa 4 sličice. Javi mi na pp kako da ti uplatim novčeke ili da ti ih donesem na tečaj. Veselim se što ću te upoznati bez obzira na to uspiješ li utrpati i moju narudžbu ili ne. |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
Cijelu subotu sam radila nove tanjure... u nedjelju sam ih lijepo poslikala da vam ih ( naravno, odmah ![]() Sad sam tek skužila da sam vam ove tanjure već stavila.... ali s obzirom koliko sam se zezala da ih prikeljim u post...nek sad i ostanu ![]() Sutra bum poslal slike novih uratka ![]() |
||||
![]() |
||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|||
|
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
Ups
![]() nekaj sam zeznula ![]() Krive fotke ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
Kombinacija salvetne tehnike +nešto kao " pittorico " + dodatno oslikavanje motiva na salveti
![]() ![]() ![]() ![]() [IMG">http://img180.imageshack.us/img180/p1060655bk3.jpg/1/w800.png" /> |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
je to sam ziher.....vidim i po tvom nicku ![]() Odoh... ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
ima nešto i u tome hippy
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
|||
Sve je to predivno kaj ti nudiš (da i djeca dođu )...ali daj si molim te zamisli ( nemoj me krivo shvatiti...jako volim djecu, imam ih dva komada 3,5. i 15., ) ali....nas cca 5-6 ...pa toliko i više klinaca ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |