Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Malo smo se ponovili...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Malo smo se ponovili...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 49>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2008 u 20:44
Skitnica - pravi prijatelj (ma baš nam je super na ovom forumu - toliko divnih ljudi)
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2008 u 20:46
pa ja još nisam ni  počela o tome razmišljati a vi več u akciji , budem ja to več škicnula kad bud em išla u šoping , još se ima vremena, ma jka mi je nešto obečala tak da moram prvo vidjeti kod nje  
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2008 u 21:36
Još nisam vidila lukovice u prodaji!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2008 u 08:27
Planiram posle 25-og u Bg pa kad se vratim ...
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 18:00
Malo sam se opskrbila  danas...smile126

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 23:15
još ništa nisam kupila pff Confused imam namjeru uskoro
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 16:31
i ja sam.. i ja sam... i ja sam...

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 19:55
Ova sam si kupila danas...

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 20:02
A ovo sam kupila na pijaci!

tikvice i biljku jaje!

2 ukrasna kelja, već su posađeni

Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 22:19
Hajmo curice, hajmo dječaci dio novića za lukovice, sjemenje, nove biljčice stovati na stranu i omogučiti da se uredi na jesen i SOS selo Ladimirevci. Iznad svega je dobro činiti dobro. Nije problem  visine uplate - kad bi svi članovi dali samo po 10 kn - sredili bismo SOS selo kao mali botanički vrt. Vjerujem u dobre ljude! Nije problem plaćanja - vjerujem da velika većina nas rabi Internet bankarstvo. Krenimo, napunimo račun!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 21:11
Ova je tema postala druga brbljaonica - baš dobro, svašta može ovdje.
Ponedjeljak ću uplatiti lovu - krenite i vi.
Kupila lukovice plavog tulipana i zumbula - vi ne morate.
Tko ima bilo što što cvate plavo neka misli na mene - moram staviti i u oglase.

RIJEKA

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2008 u 19:51

Kažu stari: vrag ide na veliku hrpu" pa je tako do mene došlo sredinom tjedna i ovo

MPK se nešto raznježila i donesla mi onako bez veze, ma nije bez veze već da me razveseli, konačno sam dobila sakupljača novčića, jasno da JA odmah stavljam na stranu novčeke za SOS Ladimirevce...
Danas su MPK i njezin cimer (to mu je sad službeni naziv) došli na ručak i kao dobro odgojeni mladi ljudi domaćici (ha, ha, ha MENI) su donijeli ovo
uz napomenu da ne zračim negativno i ne vičem zbog zakašnjenja jer nisu znali što da mi kupe. Težak izbor!
Sva sreća da MPK ide na kongres u Španjolsku pa je neće biti dva vikenda kod mene na ručku jer bi inače bankrotirala poštujući svoju naputke - malo meni, malo dječici, jer ja uvijek održim svoju riječ kad su klinci u pitanju.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 11:25
napokon sam se i ja malo obnovila smile126

za početak Wink

Zagorski bregi
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 11:54
dobar početak Big%20smile
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 13:04
već sam se najavila čovjeku drugi mjesec u ponovnu vizitu Wink

Zagorski bregi
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 13:58

uskoro i ja krečem u lov na lukavice ,samo ne znam šta da odaberem jer mi se sve sviđa
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 15:32
Nisam shvatila gdje je provizija za klince smile96
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 16:41
Provizija za klince je već u obradi, znači sutra na računu, a zamija i spatifil su ti prekrasni.
E pa ja sam se ponovila s plavim zumbulom i plavim tulipanom, a danas idem kupiti margeritice. Od svake kupnje odvojim 5 kuna za klince, pa ću i to uplatiti.
RIJEKA

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 20:08
Ma Trišice, jednostavno si fantastična, skoro kao tvoje biljčice u mojem cvjetnjaku!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 20:49
i meni se sve sviđa,ali morala sam se kontrolirati,malo sad malo drugi puta,vrećice su bile duplane po vrsti Wink a zaboravila sam slikati ono kaj smo kupili za kamenjar smile42 a i obećao je striček da bude novih vrsta i boja 

Zagorski bregi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 49>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.