Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 49> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisam ni znala da ima jesenski i proljetni encijan!!!! E sad ,ne samo da znam nego i imam oba. U baumaxu sam neki dan vidjela encijan u cvatu i nisam mogla vjerovati.Onda sam pročitala da je to jesenski,aj ok ,sad mi jasno zakaj cvate sad a ne u proljeće.E da,grmići su krasni i mislim da su 20kn no ima na akciji po 10kn.(još sam nekaj vidjela no ne znam kaj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za sada imam samo kesice semena:Brachycome iberidifolia,Achillea f.gialla,Gypsophila muralis,Rudbeckia hirta,Freesia hybrida, Crisantemo M.(Margheritone bianco), Zinnia pomponica,Lobelia blu scuro,Bidens Goldstar i dve kesice mesavine...
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Danas sam u baumaxu virnula nabrzaka među lukovice i stvarno svačega ima.SKORO sam kupila amarilis.malo je skup bio no uz lukovicu je i tegla sa njim bila .Imaju preslatke pakete sa začinima.E tom nisam odoljela.
Nisam slikala pa ću opisati. Tri tegle od terakote su zapalirane i u svakoj tegli je mala vrečica sa zemljom a sa strane je sjeme.Ja sam vidjela(nisam imala vremena tražiti dalje) samo ova tri začina-bosiljak,vlasac i peršin.
Uglavnom,preslatko je i morala sam ih uzeti,da za zimu imam svježe začine u kuhinji,a cijena je 38kn.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
i meni se sve sviđa,ali morala sam se kontrolirati,malo sad malo drugi puta,vrećice su bile duplane po vrsti
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Ma Trišice, jednostavno si fantastična, skoro kao tvoje biljčice u mojem cvjetnjaku!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Provizija za klince je već u obradi, znači sutra na računu, a zamija i spatifil su ti prekrasni.
E pa ja sam se ponovila s plavim zumbulom i plavim tulipanom, a danas idem kupiti margeritice. Od svake kupnje odvojim 5 kuna za klince, pa ću i to uplatiti. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Nisam shvatila gdje je provizija za klince
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() uskoro i ja krečem u lov na lukavice ,samo ne znam šta da odaberem jer mi se sve sviđa ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
već sam se najavila čovjeku drugi mjesec u ponovnu vizitu
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
dobar početak
![]() |
|
![]() |
|
napokon sam se i ja malo obnovila
![]() ![]() ![]() ![]() za početak ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Kažu stari: vrag ide na veliku hrpu" pa je tako do mene došlo sredinom tjedna i ovo ![]() MPK se nešto raznježila i donesla mi onako bez veze, ma nije bez veze već da me razveseli, konačno sam dobila sakupljača novčića, jasno da JA odmah stavljam na stranu novčeke za SOS Ladimirevce...
Danas su MPK i njezin cimer (to mu je sad službeni naziv) došli na ručak i kao dobro odgojeni mladi ljudi domaćici (ha, ha, ha MENI) su donijeli ovo
![]() uz napomenu da ne zračim negativno i ne vičem zbog zakašnjenja jer nisu znali što da mi kupe. Težak izbor!
Sva sreća da MPK ide na kongres u Španjolsku pa je neće biti dva vikenda kod mene na ručku jer bi inače bankrotirala poštujući svoju naputke - malo meni, malo dječici, jer ja uvijek održim svoju riječ kad su klinci u pitanju.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ova je tema postala druga brbljaonica - baš dobro, svašta može ovdje.
Ponedjeljak ću uplatiti lovu - krenite i vi.
Kupila lukovice plavog tulipana i zumbula - vi ne morate.
Tko ima bilo što što cvate plavo neka misli na mene - moram staviti i u oglase.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hajmo curice, hajmo dječaci dio novića za lukovice, sjemenje, nove biljčice stovati na stranu i omogučiti da se uredi na jesen i SOS selo Ladimirevci. Iznad svega je dobro činiti dobro. Nije problem visine uplate - kad bi svi članovi dali samo po 10 kn - sredili bismo SOS selo kao mali botanički vrt. Vjerujem u dobre ljude! Nije problem plaćanja - vjerujem da velika većina nas rabi Internet bankarstvo. Krenimo, napunimo račun!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
A ovo sam kupila na pijaci!
tikvice i biljku jaje!
![]() ![]() 2 ukrasna kelja, već su posađeni
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ova sam si kupila danas...
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
i ja sam.. i ja sam... i ja sam...
![]() |
|
![]() |
|
još ništa nisam kupila pff
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Malo sam se opskrbila danas...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Planiram posle 25-og u Bg pa kad se vratim
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |