Lukovice - kada saditi |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 05 Rujan 2008 u 08:30 |
idem i ja u kupnju...predivne su
pomognite mi.....znaci treba ih sada posaditi da bi u proljece cvale
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tako je leonarda.....treba ih posaditi na jesen
jesmo mi to dobili još jednog cvjetoljupca ?
![]() p.s. a oćeš saditi u vrt ili u posude u kući ?
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Iris ima li kamo popis ca bi trebalo sada posaditi da cvate na proljece ili nes slicno, kako da se sandemo mi neznalice
![]() ![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Već postoji slična tema, pa pogledajte:
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=352&PN=1 i još jedna o lukovicama u posudi http://cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=7&PN=1 |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
bas super
ma imam ja oko kuce mjesta za posaditi....samo sto je u pitanju...kad moji decki kose travu...a to je obicno kad klije nesto iz zemlje....e pogodili ste....sve pokose....
![]() sada bih sadila u tegle za terasu...pomoć
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Leonarda, a da nešto staviš kao ogradicu (kamenu ili one u prodaji imitacija drventa nekakvog) oko lukovica, možda tvoji majstori u košnji tako teže dođu do njih!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |