Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Malo smo se ponovili...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Malo smo se ponovili...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 49>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2008 u 21:36
Još nisam vidila lukovice u prodaji!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2008 u 20:46
pa ja još nisam ni  počela o tome razmišljati a vi več u akciji , budem ja to več škicnula kad bud em išla u šoping , još se ima vremena, ma jka mi je nešto obečala tak da moram prvo vidjeti kod nje  
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2008 u 20:44
Skitnica - pravi prijatelj (ma baš nam je super na ovom forumu - toliko divnih ljudi)
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2008 u 15:27
Moram se pohvaliti i praviti malo važna, imam ga sad i ja, zamislite Skitnica je otišao i kupio zadnje lukovice da me netko ne pretekne. Zna čovjek da volim duže odspavati. Morala sam ga ovako javno pohaliti zbog sreće koju mi je priredio! Jasno da sam stavila i njegovu fotkicu MOG žutog zumbulčića! 
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1556
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2008 u 20:36
danas sam bio u konzumu i vidim lukovicu,samo što nisam skočio od sreće.u taj cvijet sam se zaljubio kad sam ga prvi put vidio na netu

mi smo djeca cvijeća
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2008 u 21:43
Originalno poslano od člana FranjicaZG FranjicaZG napisao:

Skitnice - nikad nisam vidjela ŽUTI zumbul, brzo, brzo vikni gdje ima lukovica... već sam u niskom startu...
Dada - dejica ti je baš nježnička mala slatkia

ja sam ga kupio u intersparu,bio sam i danas tamo i mislim da ih je još bilo.interspar na branimirovoj.
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2008 u 20:54
Skitnice - nikad nisam vidjela ŽUTI zumbul, brzo, brzo vikni gdje ima lukovica... već sam u niskom startu...
Dada - dejica ti je baš nježnička mala slatkia
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2008 u 19:25
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Bravo, biti će prava raskoš. Ja bih još predložila frezije i kale, ako naravno nemaš od prije, jer one će ti biti nešto kasnije od ovih, barem tako je bilo u mom dvorištu.

prijedlog prihvačen.kupujem ako nađem.
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 22:31
Slatka ti orhideja!
Skitnice vec su pocele pripreme za sadnju lukovica...ja cekam da odem u Bg ko velim tamo ima veci izbor.
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 20:13
Evo da se i ja malo pohvalim...dobila sam svoju prvu orhideju! Vidite kako sam ponosna !?   

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 18:17
Bravo, biti će prava raskoš. Ja bih još predložila frezije i kale, ako naravno nemaš od prije, jer one će ti biti nešto kasnije od ovih, barem tako je bilo u mom dvorištu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 17:25
i još neke

a tu je i iris
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 17:23
ja danas nabavio neke lukovice

mi smo djeca cvijeća
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2008 u 13:41
Krasne su palmice!
Ja sam danas nabavila šarenu Šefleru za ured!

Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2008 u 15:30

Malo sam "ponovio" dvorište sa egzotičnim vrstama
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2008 u 21:15
vanja smile73 
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2008 u 23:18
možeš naći potrebne podatke na Davee s garden
   http://davesgarden.com
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2008 u 23:12
Natalija,   presretna sam     smile213 jer sam uz tvoju pomoć napokon došla do imena biljke koju sam kupila pod imenom "gipsana" tako mi je prodavačica rekla.
E sada znam da se zove: CUPHEA HYSSOPIFOLIA  ili meksički vrijesak potjeće iz Meksika ili havajski vrijesak.

Podnosi dosta sunca, ne traži posebnu njegu, dosta vlage traži ali je ne previše zalijevati, podšišati malo u prolječe, dohrana je u kasnu zimu i u proljeće. Ako je u tegli onda mora biti osigurana drenaža. Ph zemlja umjerene. Boja cvijeta može biti bijela , roza i boja lavande.

još jednom  smile78
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2008 u 22:44
idi na egzotično pa traži temu cuphea
mislim da je pri vrhu
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2008 u 22:40
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 49>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.