Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 49> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Još nisam vidila lukovice u prodaji!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
pa ja još nisam ni počela o tome razmišljati a vi več u akciji , budem ja to več škicnula kad bud em išla u šoping , još se ima vremena, ma jka mi je nešto obečala tak da moram prvo vidjeti kod nje
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Skitnica - pravi prijatelj (ma baš nam je super na ovom forumu - toliko divnih ljudi)
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Moram se pohvaliti i praviti malo važna, imam ga sad i ja, zamislite Skitnica je otišao i kupio zadnje lukovice da me netko ne pretekne. Zna čovjek da volim duže odspavati. Morala sam ga ovako javno pohaliti zbog sreće koju mi je priredio! Jasno da sam stavila i njegovu fotkicu MOG žutog zumbulčića!
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
ja sam ga kupio u intersparu,bio sam i danas tamo i mislim da ih je još bilo.interspar na branimirovoj. |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Skitnice - nikad nisam vidjela ŽUTI zumbul, brzo, brzo vikni gdje ima lukovica... već sam u niskom startu...
Dada - dejica ti je baš nježnička mala slatkia
|
|
![]() |
|
prijedlog prihvačen.kupujem ako nađem. |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Slatka ti orhideja!
Skitnice vec su pocele pripreme za sadnju lukovica...ja cekam da odem u Bg ko velim tamo ima veci izbor. |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Evo da se i ja malo pohvalim...dobila sam svoju prvu orhideju! Vidite kako sam ponosna !?
![]() ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo, biti će prava raskoš. Ja bih još predložila frezije i kale, ako naravno nemaš od prije, jer one će ti biti nešto kasnije od ovih, barem tako je bilo u mom dvorištu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Krasne su palmice!
Ja sam danas nabavila šarenu Šefleru za ured! |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() Malo sam "ponovio" dvorište sa egzotičnim vrstama |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
vanja
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
možeš naći potrebne podatke na Davee s garden
http://davesgarden.com |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Natalija, presretna sam
![]() E sada znam da se zove: CUPHEA HYSSOPIFOLIA ili meksički vrijesak potjeće iz Meksika ili havajski vrijesak. Podnosi dosta sunca, ne traži posebnu njegu, dosta vlage traži ali je ne previše zalijevati, podšišati malo u prolječe, dohrana je u kasnu zimu i u proljeće. Ako je u tegli onda mora biti osigurana drenaža. Ph zemlja umjerene. Boja cvijeta može biti bijela , roza i boja lavande. još jednom ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
idi na egzotično pa traži temu cuphea
mislim da je pri vrhu |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |