NOVI POČETAK - sunceeee- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 29 Srpanj 2018 u 20:58 |
gdje si sunceeee.čekamo slike iz tvojeg vrta
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saljem ti veliki pozdrav i zagrljaj, a tvojoj princezi zelim puno srece, predivna je!
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Dobro nam došla natrag sunceee
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Čestitam na kćerinoj udaji, novi početak i za nju i za tebe.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Dobro nam se vratila sunceee,
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
drago mi je da si opet s nama.puno mog cvijeća me podsjećalo na tebe svih ovih godina.
kčerka ti je prekrasna princeza,a napokon smo i tebe upoznali.dugo se družila s nama |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Pozdrav i od mene i čestitke tvojoj princezi!Predivna je!
Nije ti lako.. ali imaš kćer pa kad dobiješ unuče ( neznam ako je već na putu..?) biće ti malo lakše jer su to neki drugi anđeli ![]() Volim da čujem da se boriš i ispunjavaš vrijeme onim što voliš. ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Hvala ti, draga, što si ove lijepe i radosne trenutke podijelila s nama...
![]() ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Draga moja, drago mi je da si tu i da još uvijek postoje razlozi zbog kojih se budis... polako dalje... Pusa velika!!!
|
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Dobro nam došla natrag!
Puno sreće I ljubavi tvojoj princezi!!! |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Lijepo te je vidjeti
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Dobro došla natrag
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
sunceeee draga
prekrasna je tvoja princezica , veselje je gledati ju ! I tebe isto .... drago mi je jako da si dobro .... ![]() |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Dobro došla natrag.
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Cimicifuga - predivnooo, hvala ti puno! Hvala vam svima!
![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Draga naša Sunčice, drago mi je da si uspjela savladati tugu bar u toj mjeri da smogneš snage i baviš se stvarima kojima si se bavila i prije tvoje tragedije. Svi smo tugovali skupa s tobom, a vjerujem da će se svi radovati i podržavati te u tvojoj odluci da nam se vratiš.
Život ide dalje i nitko ne može učiniti da vrijeme stane ili da se vratimo u neko prošlo doba. A ići dalje nije uvijek lako i znam da ti je potrebno puno duševne snage da ideš dalje, a da tvoj gubitak i bol ne utječe na tvoj odnos i ljubav prema ostalim tvojim voljenima. Oni te trebaju, a i ti njih i baš ta ljubav prema njima neka ti daje snagu dalje u životu. Evo, pokazala si nam slike tvoje prekrasne kćeri i to su one lijepe stvari u životu koje te trebaju voditi dalje, posao koji spominješ, a i cvijeće za kojim smo svi mi na ovim stranicama "ludi". Kao dobrodošlicu za tvoj povratak dajem ti evo sliku cvijeća koje neka ti od mene donese pozdrav uz želju da osjetiš dašak zadovoljstva dok ga gledaš i osmijeh da te nismo zaboravili. Dobro nama se vratila Sunceeee!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Lampioni su bili umjesto vatrometa- posvećeni Tomislavu - našemu anđelu.
![]() ![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Jako mi je drago da si nam se vratila, da si iz svega izašla snažnija
![]() S nestrpljenjem očekujem tvoju ljepoticu i nove slike vrta
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |