Najljepše povrće u mom povrtnjaku |
Odgovori | Stranica 123 6> |
Korisnik | |
akva
Već proklijao Pridružen: 05 Srpanj 2014 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 190 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 06 Kolovoz 2015 u 09:39 |
Priroda je izvor života
|
|
Sponzorirani linkovi | |
akva
Već proklijao Pridružen: 05 Srpanj 2014 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 190 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala
|
|
Priroda je izvor života
|
|
Gajtana
Pustio korijenje Pridružen: 08 Srpanj 2015 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 261 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je kod tebe fantastično, kao što sam već rekla, ali naaajviše me opčinjavaju kupusnjaće ... kao naslikane. Naprosto školski primjerci.
Nevjerojatno, zadivljena sam!
|
|
akva
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala i šaljem vam veliki pozdrav
|
|
Priroda je izvor života
|
|
jadranka4
Pustio korijenje Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Akva, savršenstvo bez mana! Nisam zavidna što je tvoje zelje tako lijepo, nego što je moje nikakvo. Nek je bar nekom dobro. I tako trebam četiri glavice godišnje. Nek tvoje tako i ostane!
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo ti je sve povrće
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
akva
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Priroda je izvor života
|
|
akva
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Priroda je izvor života
|
|
akva
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislila sam na glavicu češnjaka ...tebi je teško jer si vrtlarica samo vikendom, meni je vrt iza kuće pa ga je lakše obrađivati i paziti .
|
|
Priroda je izvor života
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Stvarno ti je povrtnjak jedinstven ! Svaki puta sve ljepse i sve bolje !
Divim ti se ! |
|
jadranka4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Akva, babe( i sama sam tu negdje) bi rekle ne bilo uroka! za tvoj vrt.
Kad kažeš zdrobljeni češnjak, misliš na jedan česan ili na glavice češnjaka. Danas sam nakon jučerašnje kiše (konačno) posipala pepelom po kelju i zelju. Jedna prijateljica kaže da su to neke uši kaj delaju tu pašku čipku po biljkama. Na žalost GO je završen i sada sam opet vikend vrtlar. Između što Bog da. A rajčica rodna, lome se grane, a mene nema!! Bit će bolje.
|
|
akva
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Priroda je izvor života
|
|
akva
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE=jadranka4]
Akva, prekrasno! Najviše se divim tvom zelju i kelju, moje nikako ne ide. Lijepo krene, a onda ga nešto jede, listovi izgledaju ko paška čipka, rasperjani, nema glavice ili neka mala ko šaka. Najgore od svega ne vidim što ga jede. Nema gusjenica, nema puževa, izluđuje me to. Svake godine selim s gredice na gredicu i ništa. Valjda će i meni jednom uspjeti.
Nek ti i dalje bude sve tako lijepo da imam gdje uživati! Pozdrav! [QUOTE]Ja sam zelje i kelj prskala otopinom češnjaka i vode ...ne znam ti točno mjeru jer sam sve radila od oka ...preko noći namočila sam jedan zdrobljeni češnjak u malo vode , ujutro razredila s još malo vode i prskala svako malo ...ja sam imala na zelju male gusjenice , male crne bube i moljca , sve je nestalo poslije par špricanja ...probaj i ti , nije ništa štetno , a može samo koristiti
|
|
Priroda je izvor života
|
|
akva
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam na krasnim komentarima , a posebno na leptiriću
|
|
Priroda je izvor života
|
|
arčik
Odrastao grm Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
jadranka4
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Akva, prekrasno! Najviše se divim tvom zelju i kelju, moje nikako ne ide. Lijepo krene, a onda ga nešto jede, listovi izgledaju ko paška čipka, rasperjani, nema glavice ili neka mala ko šaka. Najgore od svega ne vidim što ga jede. Nema gusjenica, nema puževa, izluđuje me to. Svake godine selim s gredice na gredicu i ništa. Valjda će i meni jednom uspjeti.
Nek ti i dalje bude sve tako lijepo da imam gdje uživati! Pozdrav!
|
|
Gajtana
Pustio korijenje Pridružen: 08 Srpanj 2015 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 261 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno. Ja sam zadivljena!!!
Moja je mama doista meštar od vrta, ali prešišala si ju.
Uživala sam u svakoj slici. Povrće kao nacrtano.
Iskreno, "vrtlarica" emisija HRT-a se može sakriti iza tvojih plodova.
Puno sreće i zdravog povrća i dalje!!!!
|
|
akva
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Priroda je izvor života
|
|
akva
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Priroda je izvor života
|
|
akva
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Priroda je izvor života
|
|
Odgovori | Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |