Hylocereus - cijepljeni kaktusi |
Odgovori |
Korisnik | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 02 Prosinac 2013 u 18:32 |
da imam ovakav kič ja bi ga obožavala. doslovno.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je kičasto ! Jesu kaktusi, a i nisu. Imala sam ih cijelo čudo, samo mi je E.lactea ostala. Navodno trebju biti na toplom.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus tvoj prozor je poput izložbe,svaka postava je savršena ma o kojim se biljkama radilo.
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da to je to. hylocereus undulatus – pitahaya. Zbog
svog brzog rata često se upotrebljava
kao podloga za cijepljene kaktuse. A što reći o cijepljenim kaktusima ? Šareno
društvo, malo kičasto. No malo kiča ne škodi . Zar ne ?
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus daj stavi sliku od te nove nepoznanice, gledam na googlu pa ima raznolikih slika i malo zbunjuje :o))
da li je to ovo: |
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miss M. tnx!
|
|
Miss M.
Mladi grm Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Pinus držiš ih na toplom jer hylocereus ne trpi haldnoću zalij jednom mjesečno
|
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jučer sam kupio dvije blossfeldia liliputana i jednog gymnocalycium mihanovichii. Kako da tretiram takvu kombinaciju preko zime
? Dali se treba prilagoditi hylocereusu (epifit) ili pustinjskim kaktusuma ? Prvenstveno me zanima voda i temperatura preko zime ? Početni dio posta je izbrisan. Gdje se što može kupiti i po kojoj cijeni objevljujemo na jednoj od tema Pronalazak cvijeća |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |