Žute mi listovi |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 07:56 |
Meni je luk kozjak sav požutio i automatski se suši. Mislim da nije zbog vlage, jer se je jednako dogodilo i onome koji je posađen na vlažnom i onome koji je na padini gdje se vlaga ocjedi. MOLIM POMOĆ!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pripazi da nije biljka na propuhu, ili da se nije šokirala prilikom kupnje, toplo hladno!!
|
|
![]() |
|
Matko ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 181 |
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Matko, mogao bi malo ovdje pročitati temu o božićnoj zvijezdi!
Možda ti pomogne!!! http://www.cvijet.info/savjeti/kategorije/2/savjet/124.aspx |
|
![]() |
|
Matko ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 181 |
Žute mi listovi na Božićnoj zvijezdi, dali tko zna u čemu je problem??
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |