Mamin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Korisnik | |
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 08:23 |
Sagare, dobro nam se vratila, mama ima prekrasan vrt, baš sam se pitala čemu služe kante a ti si sve lijepo objasnila, jako mi se sviđa stazica ispred gredica, lutrasil i ja puno koristim, baš je koristan u vrtu, pogotovo u početku dok je povrće još osjetljivo. Vjerujem da i tvoji vrijedni prstići pomažu mami.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Grah se dobro drži
Ni grašak ne izgleda loše. Ovo pod agrotektilom ispred njega ne znam što je (zaboravila pitati mamu). Vidjet ćemo za koji tjedan. Prva crvena jagoda ove godine...nekako mi se čini kasno, ali krivim vrijeme. Sad bi im baš trebalo malo udarnog sunca a ono kiša i hladno svaki božji dan. I za kraj, kraljica salata. Dok čekamo paprike, paradajze, krastavce, mahune, mrkve, cikle, ... ovo jedem za predjelo, glavno jelo i desert ![]() |
|
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
Gospodin vlasac se pravi važan... s pravom
![]() Krumpiru izgleda paše ovo kišno vrijeme Ali zato paprikama sigurno ne odgovaraju ovako hladni dani pa je mama ostavila agrotekstil...kako kažu: zlu ne trebalo. Paradajze preko noći pokrije plastičnim kantama. Bolje spriječiti nego liječiti (lani smo liječili i ne želimo to ponavljati). Ali priča se o nekim toplijim danima...živi bili pa vidjeli. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje forumašice i forumaši,
svima koji ste me pratili prošle godine (a i onima koji će me tek pratiti) želim sve najbolje u novoj godini, neka vam je dobro zdravlje jer ak zdravlja ima onda znam da će biti i puno biljčica u vašim vrtovima. Nadam se da se družimo i dalje u ovoj godini. ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala hvala, evo prenjet ću mami da je hvalite, a ja ću i dalje slikat.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divno cvijeće , a i voće i povće
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Slikaj i dalje jer ovo što rade vrijedne ruke tvoje mama je za svaku pohvalu i divljenje.
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Camellia, hvala ti, ali nisam ja nego moja mama. Ja uglavnom samo slikam
![]() Ali prenjet ću joj tvoju pohvalu. I dođi opet. |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Ma bravo za povrtnjak.Ne mogu vjerovati čega sve nema kod tebe.Prava si vrtlarica.
![]() |
|
![]() |
|
Dadinice,
nadam se dogodine uslikati puno prkosa u svim bojama ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Hvala vam na posjeti i pohvalama, dođite mi opet.
Anastazija kroksice su mamine, mislim da su iz kineskog dućana za 20 kuna ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Dakle, nemam riječi osim
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
bogat povtnjak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() Imaš iste kroksice kao i ja ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |