Zimska tresnja - Solanum capsicastrum |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
Dzeki
Novo sjeme Pridružen: 27 Travanj 2015 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 27 Travanj 2015 u 15:02 |
Pozz :D Nova sam sa Zimskom trešnjom, dobila sam ovu sadnicu...
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/11186199_1066995556648599_693663103_n.jpg?oh=6e5c210ec3be10aa72fccaa9e169de68&oe=55403EA1&__gda__=1430279809_89bb186bf6f1f268669b543af50017b0 Stavila sam je na prozor zbog svjetlosti, pa me zanima da li je potrebno zalijevati je svako drugi dan i koliko cesto moram prehranu dodavati i da li bih je trebala odmah presaditi u neku vecu saksiju :D Hvala vam unaprijed XD
|
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
frenky
Upravo klijam Pridružen: 04 Veljača 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 103 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
treba li joj po proljecu presadnja u novu zemlju?
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam još dvije koje su napale bijele mušice pa su na tretiranju ova je malo manja od gornje
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ih nemam, ali zato "napasam" oči na tvojoj. Prelijepa je!Je li to ista ta sa gornjeg tvog posta, nonice? Ili imaš više komada?
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije rano, još jako puno ima zelenih bobica, dok sve pocrvene doći će i Božić.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zar nije rano da plodovi počinju crveniti?...Moji tek počinju u rujnu crveniti pa za Božić imam lijepe grmove sjajnih crvenih bobica!
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon proljetnog šišanja, biljka je krasno napredovala, još bolje cvala, dala plodove koji već dobivaju boju, ali su joj listovi nekako bledunjavi, sitni i ufrkani.......zašto?
Evo slika: |
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i moja je unutra, nedavno sam ju vidjela kako raste vani ( na kontinentu ) i začudila se. Vlasnica kaže da se tako već godinama valjda sama zasije i da je svake godine ima sve više. Trebalo bi probati na proljeće, zašto ne ?
|
|
belica,zagreb
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da unijela sam ju ali u negrijanu prostoriju, dosta svijetlu tu mi je prošlu zimu provela
|
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlična je EN, jel to negdje u kući ?
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
orhideja4
Upravo klijam Pridružen: 22 Svibanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 134 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može li se držati na kuhinjskom stolu, ima svjetla s prozora. Hoće li joj smetat pare od kuhanja?
|
|
brunda
Novo sjeme Pridružen: 05 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 44 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas sam dobila par mladica i tri narančasto crvene bobice ove predivne biljke. što da učinim? izvaditi ću sjemenke iz bobica i sačuvati do proljeća. gdje da ih čuvam?
gdje da smjestim mladice, na balkon ili unutra (u zagrebu sam)? bilo bi mi žao da nešto zeznem zbog svog neznanja. |
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo ti to njeguješ,još malo pa će i berba,moje jaje počelo žutiti
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam i ja ( štefice gle ovaj duet, jel ti poznato ?)
|
|
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam dosta sadnica ukrasne trešnje,pa ako netko želi neka se javi....
|
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |