Moj prvi hobi |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
Zelena_oaza ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 421 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 22:43 |
Okic, nabavila u jednom rasadniku. Covjek uvozi cvijece i preparate iz Madjarske i Nizozemske i narucio stapice vanilije i dobili smo. Bili su suvi, ali vlazenjem oni se polako natapaju i ponovo kao ozivljavaju. Vanilija je prirodno staniste orhideja. UIz stapice smo dobili i sjeme divlje orhideje (Astreomerije) koji su bili pomijesani sa vanilijom i kad su nikli...to je tek bila prava atrakcija...Puna tegla sitnih cvjetica a rast je bilo nemoguce kontrolisati, orhideje su rasle kao pecurke poslije kise.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I da pitam Zelena oazo, gdje si nabavila štapiće drva vanilije?
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Prekrasni vrtovi, naročito mi se sviđa ovaj sa orhidejom. Originalno i jednostavno. Svaka čast.
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Bravo ,lijepi su vam radovi
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Zelena_oaza ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 421 |
![]() Ovo su mali pelceri tek posadjeni u obicnoj malo vecoj tegli. Nezgodno je staklo slikati, nikad mi ne uspije slika kako treba, inace je u prirodi puno ljepse. Za koji dan ce isplesti citavu teglu. Biljke u teglama bukvalno bujaju. Sad sam dobila dvije interesantne staklenke pa kad zavrsim posao, stavicu slike. |
|
![]() |
|
![]() Ovo je naprimjer orhideja na parcicima drveta vanilije. Dok je u staklu raste, cim "izadje" van pocne da joj smeta suv vazduh i uvene. Cvijece voli da raste u staklenim predmetima jer unutra stvara mikroklimu, kao u prirodnom okruzenju. Najveci neprijatelj vecine sobnog bilja je suv vazduh narocito za vrijeme parnog grijanja. |
|
![]() |
|
Hvala. Hajde stavi i mini vrtove da vidimo.
|
|
![]() |
|
Okic, ovo je jako lijepo. Ja od interesantnih flasa, staklenki, odbacenih akvarijuma i ostalih staklenih predmeta, pravim minijaturne vrtove. Dala si mi ideju kako da ih spolja malo nasaram, djelovace onda puno ljepse.
|
|
![]() |
|
Hvala Fatka
, drago mi je da ti se sviđa, ali daleko je to od umjetnosti.
![]() Hvala i tebi Klara. Imam ja još kojeg asa, ali nema vremena i ovo što radim kradem od sebe i nekih dragih ljudi s kojima bih se družila. Sretan Uskrs!
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
pronać vas di sve imate svoje galerijice je postala prava lutrija... ![]() ![]() svaka čast... ![]() za ove radove je stvarno trebalo i strpljenja i vremena... ![]() imaš još kojeg asa u rukavu? ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Okić, pa ti si pravi umjetnik.Svaka ti čast.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam na lijepim riječima podrške, rado bih radila svašta samo je premalo vremena.
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Da nisi spomenula ne bih ni znala da imaš i ovdje svoju galeriju!
Draga moja, predivno ti to radiš i baš kako reče Maris - ovo je umjetnost, ovo treba znati raditi, stvarno sam se oduševila
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
prekrasni su radovi, jako su lijepi i precizno napravljeni, svaka čast
![]() ![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepi su ovi radovi....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
sviđaju mi se radovi
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Jako lijepo Okić,ovo je pravo oslikavanje,svaka čast.
![]() |
|
![]() |
|
Eto, konačno stavila slikice oslikanih boca. Žao mi što nisam poslikala više radova prije nego su otišli dalje. Nisam išla na tečajeve pa sam radila učeći na svojim greškama. Pozdrav!
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |