Klijališta s podnim grijačima |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30 Ožujak 2012 u 13:04 |
Podno klijaliste je stiglo ali jos nisam uspjela nista oziliti.Dole grije i zemlja se brzo osusi.Molim one koji znaju da mi daju savjet.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ovakav grijač je savršen za "podno" grijanje klijališta. Mi smo ih testirali u našem jezercu i rade savršeno. |
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Meni su cerka i zet kupili dusek sa grijacima.Jedva cekam da stigne.
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@Pinus
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Pinus budem išla to pogledati..sve u svemu,puno ti hvala.
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Tea ne znam od kuda si. Ako si iz Zagreba onda ti je to pri ruci. U Novom Zagrebu, ulica Pavleka Miškine 64. prodaju nisko temperaturne grijaće namijenjene za podno grijanje malih životinja. Mislim da je model snage od 22 W najpovoljniji po snazi i po dimenzijama za naša plastična klijališta. Ako se odlučiš za kupnju reci gospodinu koji tamo radi da te je preporučio prijatelj i Rogaške i ima da ti da popust od najmanje 20 %.
Bebolina ako imaš vremena čekati ili ako ga nemaš gdje kupiti u svojoj okolici, prvom prilikom tamo negdje do sredine siječnja a možda i prije mogu ga kupiti i poslati poštom na tvoju adresu. No šaljem ga i tebi Tea ako nisi iz Zagreba. Cijena modela od 22 W iznosi 125 Kn. sa popustom od 20 % Pogledajte OVDJE |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Trebam savjet!Zna li netko od vas gdje se mogu naći klijališta sa podnim grijačima???
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |