JJ Decoupage galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 20 Kolovoz 2012 u 08:04 |
![]() |
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PA GDJE STE NESTALI od vas se svašta može naučiti radovi su suuuuupppppppppppppeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Dobro nam došla jelsin, kutijice su mi predivne
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Već sam jednom to napisala...malo me nema i onda bummmm...nove tete salvete s predivnim radovima....lijepo da si tu
![]() pitanje...gdje kupuješ to čarobno ljepilo!?
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
nova sam na forumu.Do sada sam puno toga pregledala ali mi je tvoja tema nekako promakla,nažalost.Kažem nažalost jer su ti radovi
![]() |
|
![]() |
|
Lily_storm ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 59 |
Preeeeekrasne su mi kutije u prvom postu i ona kućica-sanduk, svaka čast, vrlo uredno i lijepo
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Otkačen Santa
![]() |
|
![]() |
|
jelsin ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 28 |
evo par novih stvari... Nešto drvenih srčeka kao ukras za zid i drveni okviri sa božićnim motivima...
i krenuli su božićni okviri... |
|
![]() |
|
jelsin ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 28 |
puno hvala!
|
|
![]() |
|
Martina83 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 156 |
radovi su mi super!!!! sve mi se jako sviđa!!
|
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
prekrasni radovi
![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
Predvidila sam zakucati otraga ringicu za vješanje na zid. Inače, dobavljač mi je ponudio da mi probuši rupice ali za prvi put sam tražila da mi isporuče bez bušenja. Sada bih vjerovatno oštetila boju pa neću naknadno bušiti.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ovo na ruže ti se baš dobro raspucalo.Ja bi još probušila rupicu i provukla satensku ili organdij trakicu da se može objesiti.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Od srca srcu
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Jako lijepo...
![]() |
|
![]() |
|
Evo par noviteta...
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Krasni i vrlo vrlo uredni radovi - stvarno oduševljava vidjeti ovako nešto! Dobro nam došla na forum i nadam se da ćemo se dugo družiti
![]() |
|
![]() |
|
Radovi su puuuuuuno lipi, svaka čast!!!
![]() |
|
![]() |
|
evo par noviteta
|
|
![]() |
|
Puno hvala. Lijepo se konacno "druziti" sa nekim tko kuži tu strast. Ovi euri i karte su salvete. Narucila sam iz Njemacke iz servietten shop Diana.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |