Gradnja staklenika |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
snješkica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 17:14 |
kad krenu i ako krenu obavezno ću vas obavještavati...baš smo se i ja i suprug zagrijali za tu ideju pa se nadam da će se i ostvariti... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
snjeskica,kad krenu radovi slikaj da zajedno uzivamo!
|
|
![]() |
|
snješkica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 55 |
aministrator hvala ti puno na odgovoru, sad barem znamo odakle krenuti...
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
za ovako nesto malo treba "inprovizirana"firma.
jer firme koje rade profesionalne staklenike ovako nesto nemaju u ponudi.
najbolja solucija je da se napravi od pvc stolarije, moja susjeda ima nesto tako napravio i jako lijepo izgleda. skupo je ali je efikasno i kuca predivno izgleda.
druga solucija je napraviti konstrukciju od zeljeza i onda to ustakliti. znatno jeftinija ali treba dva majstora nesto malo vise zivaca... i slabija je izolacija- sto zanci u pocetku jeftinije a kasnije skluplje jer se gube vece kolicine energije
|
|
![]() |
|
Za početak se unaprijed ispričavam ako slična tema postoji ili ako je na pogrešnom mjestu...mlada sam naučit ću Mene zanima kao što tema kaže gradnja staklenika, imam terasu nekih 10-15m2 koja hitno zahtjeva prekrivanje zato što je pad napravljen tako da voda curi u zidove na kući, prvo je u planu bio samo krov dok MM nije palo na pamet da bi mogli napraviti neku prostoriju u kojoj bi mi prezimljavalo cvijeće. Zamislite samo taj pogled sa ulice, vani snijeg a moje se cvijeće zeleni
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |