Zamjena(nudim-tražim) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
fichoo1 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 22:50 |
kaj te zanima od mojih biljaka?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kreos ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imam 13 vrsta bambusa , nekoliko vrsta tropskih lopoča, Cyperus papyrus 'King Tut'
|
|
![]() |
|
fichoo1 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
pp
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
pozdrav ja imam par vrsta trava ak moze zamjena za neku vodenu biljku ili ju platim reci koliko trazis za koju.melita
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Zainteresirana sam za razmjenu trava. Kakve imaš? Nešto od mojih ima na slikama u Horti vrtu i kamenjaru, pa pogledaj i javi na PP ako nešto pobudi tvoje zanimanje. |
|
![]() |
|
Nudim:rozi lopoć,žuti lokvanj,cyperus alternifolius-vodena palma,cercis(sjemenke),vodeni zumbul i piscia,bambusi,banane,trave,stablo bordo crvenog lišča,slično kao javor,hibiskusi plave i bijele boje,razne pokrivačice tla i puzavci,kalistemoni,hortenzije,pasiflora,kivi….
Tražim:tropske vrste lopoća i lotusa,egipadski papyrus(cyperus papyrus),patuljasti bambus,druge vrste banana i bambusa,razne vrste trava,pasiflore razne vrste,”kućne” hibiskuse(sve osim crvenog),ponudite jos nešto od atraktivnijeg bilja-dogovorit ćemo se… |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |