Sobno cveće koje voli veće temperat. (25 |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30 Kolovoz 2011 u 08:37 |
pa mislim da fikusi i filadendroni mogu opstat, samo treba vlažiti listove, afričke ljubičice takokđer, ali one trebaju i puno svjetla, probaj s dracenama |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hm neznam meni je po zimi bio oko 24-25 stupnjeva nikad vise od toga
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Lavandablue ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
mislila sam na vece temperature i za vreme zime kada rade radijatori.
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Orhideje podnose uz spricanje, zamica imam ok mu je, kucna sreca isto, drvo zivota.... ljubicice sam imala ali neznam ne idu mi bas :D ciklame isto neidu mi bas :D sad jel to do temp po ljeti ili inace neznam :D
uglavnom moras sve spricati.. . ja se necu jos dugo boriti s tom velikom temp i sparinom :P kupili smo klimu samo treba montirat jos :P |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Lavandablue ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
Da li neko može da mi preporuči sobno cveće koje podnosi u stanu veće temperature od 25 strepeni?
Da li bi to mogle biti orhideje? Možda neki fikusi? Zamija (Zamiokulkas)?
Afričke ljubičice ili ciklame?
hvala unapred
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |