lijek |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 12> |
Korisnik | |
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 22 Prosinac 2012 u 14:04 |
![]() ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Liiipo
![]() |
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
netreba ništa prepravljati, svi radovi su lijepi....
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Hvala lipa, kod mene je slućaj,tek kad slikam onda bi tek popravila (prepravila) 90 posto djela (nedjela)!!!
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Sve mi se jako sviđa
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Bravo Tanja, sviječnjak me je posebno oduševio.
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
divne su ti stvari
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Lily54, to je svijećnjak napravljen od mdf-a (nešto slićno iverici), a preko toga je snijeg posut gliterom
![]() |
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Krasno je sve ,ali da li je ovo gore iznad tanjurića ,napravljeno od stiropora i neka masa prekotoga?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Sirena je prekrasna...nemam druge riječi...boje, okvir, sve
![]() a kutija sa ružom isto....i ja ću si ''prepisati recept'' pa za jedno 100 godina kad se usavršim..hehe... < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
hvala.....to je moja prva primljena poruka i sad cvrkućem od sreće...i ja sam tebi htjela poslati....napisala sam i nisam znala kako je poslati...kuda da kliknem ....tako da mi i zbog toga taj lumos se čini nemoguć.....al pokušat ću naručiti....idem odma...a radovi su ti predobri.....one škure gledam još dok se nisam počela baviti...to mi je tako lijep ukras....poseban mi je a ova kutija sa folijom, za nju mi treba malo hrabrosti , al probat ću...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Prekrasni radovi....prekrasni
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |