pomoć svinjac |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 05 Kolovoz 2011 u 20:54 |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saro bila bi malo podla...ali on bi se grizao ,a nebi ništa mogao..naravno ne bi nikada dirala životinjice,jer njih jako volim...pa onak sve bi mu se posušilo kaj naj više voli...možda koja jabuka,pa šljiva i td.Možda bi se dosjetio da nije on naj pametniji i ne može maltretirati ljude oko sebe...a možda je malo tupav ,pa ga to sve skupa ne bi diralo..ukratko ja bi se bacila u zaljevanje njegovih biljčica..naravno ne otrovom ...nego malo soli...ili octeka tek toliko da biljčica krepne...krastavčiči,paradajzeki i slićno.Znaš kakav je efekat kad su danas paradajzeki jedri ,a sutra pofureni,a može se baciti i malo vruće vodice pod biljke...uh nikad to nisam morala raditi ,ali mi se mašta razigrala...
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
e, baš me zanima kaj bi ti napravila, Silvestra moja draga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Božikovine,ovo bi mislim bilo pre očigledno ili pak preglasno...treba samo biti podao kao i on i to je to.
![]() |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
![]() |
|
![]() |
|
Ne znam kako bi prošao da je to meni napravio,a on je kao jel neki sileđija...ima i za njih ljeka...ne bi vjerovali i to bez svađe...možda bi sam došao do zaključka kako mu se to baš i ne isplati jer da sam mu ja susjeda i ne bi mu se isplatilo...
|
|
![]() |
|
randleman ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 23 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
već ga je prijavio drugi susjed, pa je morala i policija intervenirat i od tad je to ostalo tako. Žao mi ga je jer znam da od toga i živi, ali jednostavno nije spreman na kompromis, izgleda da je najbolje da se digne zid
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Možeš ga prijaviti sanitarnom inspektoru. Oni će to vrlo brzo riješiti, ali promisli kako ćeš kasnije živjeti uz toga susjeda.
|
|
![]() |
|
randleman ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 23 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Pozdrav,
slučajno sam naišao na forum i evo već neko duže vrijeme ga pratim, ima odličnih savjeta, pa sam pomislio da bi mi netko mogao pomoći oko mojeg problema. U susjedstvu i cijelom naselju samo moj prvi susjed ima svinjac, kokoši, patke i ne znam šta sve ne. U tome ne bi bio problem, da nije svinjac nasadio direkt na našu ogradu, sve je to zaboteonirao i sad sav gnoj se cijedi nama. Ograda je bila i fizička, posađena je bila živica od čempresa, al to se sve osušilo. Možda pokoji ima neku zelenu granu, al u biti su ostale samo ogoljene grane. Da li ima načina da spasim te čemprese ili da posadim nešto drugo jer ne samo da je ružno za vidjet nego i smrdi i nije lijepo slušat, ili jednostavno nema spasa pa da dignem zid od 2 metra? Čuo sam da ima biljka blizu koje životinje jednostavno izbjegavaju biti... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |