Moji radovi_ulje na platnu |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 16 Listopad 2011 u 17:00 |
nadam se da će ovdje biti još slikica jer su stvarno prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
u zadnje vrijeme nemam puno vremena sjediti ispred kompića i sad vidim što sam sve propustila!prelijepe su ti slike,oduševila si me!
![]() |
|
![]() |
|
Fifi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 759 |
Prekrasno, Svaka čast!!!
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Lijepe slike!!
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Rose tako bi me obradovala tvoja posjeta,svakako te očekujem
![]() |
|
![]() |
|
Rose_11 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 83 |
Šta vrijeme gre,mene nema dugo ; slikanje..Fen shui ( posao ipo ) čitanje..Nena 3110 puno hvala ,slika se stvara.
Sarajka - draga moja pratiljo hvala tebi ,bit će još...dodjem li u Sarajevo eto me
Fifi - hvala i tebi , puno ..Pitanje -radi li se o +profilu ?Talent-Bog dao hvala Mu.Sve puno pozdravljam
|
|
![]() |
|
Fifi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 759 |
prekrasne slike...zaista imate talenta,
jeste išli na slikarski odjel u primjenjenu možda? |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
prelijepo zaista,hvala draga na divnim slikama,zaista uživam gledajući ih
|
|
![]() |
|
Nena3110 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 98 |
Slike su prelepe, hoćemo još
![]() ![]() |
|
http://nena3110.blogspot.com
|
|
![]() |
|
Rose_11 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 83 |
Dugo me nije bilo ...maredelmare..puno ti hvala na posjeti.Inspiracija je došla i nastala je ova zadnja slika ,za dušu, za tri dana . Oduševljavaju me tvoje stranice koje su pune ideja za tete salvete.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ova zadnja slika mi je posebna!Super!
![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Natalija Uglavnom se sada hvatam slikanja pred nekakav rodjendan ili pir. Raduje me kad se svidja onom kome poklonim . Hvala što se i tebi svidjaju te slike . Pozdrav Rose11
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
rose divne slike si stvorila, stvarno lijepi pokloni, a što je najvažnije, od srca najdražima
|
|
![]() |
|
Maslina 55
Ne mogu ti reći koliko si me dirnula svojim komplimentima , HVALA ,za pohvale svemu u galerijici . Meni je bila čast tebe upoznati , od tada sam na forumu , i drago mi je sve što vidim i što sam naučila .Sa slikanjem nastavljam.....Puno pozdrava tebi i tvojima
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Rose,kako mi je drago što si otvorila ovu galerijicu,kod tebe se ima čemu diviti,prekrasno slikaš!Portret tvoje lijepe kčeri je savršen,moram reči da sam ju imala čast upoznati i da je portret apsolutno vjeran modelu!
|
|
![]() |
|
Sarajka i Tanja 20 , hvala na posjeti ,drago mi je što vam se svidja . Puno pozdrava Rose11
|
|
![]() |
|
Tanja 20 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Rose ovo je predivno, ostala sam bez riječi...pravi si talent, nema šta!!!
|
|
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
![]() |
|
e bako svaka čast,krasno zaista
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |