Valentinovo by Toni |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 18:09 |
pa za nas cvetoljupce valentinovo i jeste uvijek jer mi smo zaljubljeni u cvijeće i ljeti i zimi i s proljeća i jeseni, ko voli cvijeće a i životinje taj voli i ljude, mislim da će se samnom složiti i ostali, pa pogledajmo samo koji to cvjetoljubac nema neku životinju kao kućnog ljubimca a i ova naša prijateljstva su dokaz tome. volim vas sve i uvijek bez obzira na godišnje doba valentinovo ili neki drugi praznik pusa za sve
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e vidis ovdje je valentinovo cijelu godinu a n samo jedan dan
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
ja ovo do danas nisam ni vidjele bravo toni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
svaka čast toni na umijeću a tek ova plava mašnica bašme otvorila u struku i djelujem bar deset godina mlađe. H V A L A |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Jagoda, to ti je Justin Bieber, nova pjevačka "zvijezda". Da ga moje cure ne slušaju, ni ja ne bih znala tko je.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Toni majstore baš si nam lijepe čestitke napravio, hvala ti...Koju si mladu ljepoticu (ili možda ljepotana )stavio meni u društvo?
![]() ![]() Sretno Valentinovo i tebi.....
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
e to nema smisla toni a gdje sam tu ja i ja sam zaljubljena bez obzira na godine ajde sjeti se i mene nekada
![]() Uploaded with ImageShack.us svim zaljubljenim sretno valentinovo a onima koji nisu pokušajte nema ništa ljepše nego biti zaljubljen i kad leptirići plešu u stomaku. |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
wauuuuuuuuuuuuuu
![]() bravo na trudu
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Potpisujem! |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
E, jesi majstor Toni, da te nema trebalo bi te izmisliti
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Toni umjetnik - predivni pokloncici za Valentinovo !
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Bravo Toni!!!!!!!!! Nema do tebe i tvojih kreacija!!!!!!
Sretno Valentinovo tebi i svima, kao i onima koji slave imendan!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
slikice su fantasticne,bravo!!!!
as vima naravno zeli sretno valentinovo ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Toni, predivno iznenađenje u svakom slučaju. mene si baš obradovao i razveselio. Hvala ti
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |