Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Nevezano za cvijeće > Sve najbolje želimo...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Valentinovo by Toni
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Valentinovo by Toni

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Valentinovo by Toni
    Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 18:09
pa za nas cvetoljupce valentinovo i jeste uvijek jer mi smo zaljubljeni u cvijeće i ljeti i zimi i s proljeća i jeseni, ko voli cvijeće a i životinje taj voli i ljude, mislim da će se samnom složiti i ostali, pa pogledajmo samo koji to cvjetoljubac nema neku životinju kao kućnog ljubimca a i ova naša prijateljstva su dokaz tome. volim vas sve i uvijek bez obzira na godišnje doba valentinovo ili neki drugi praznik pusa za sve smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 17:21
e vidis ovdje je valentinovo cijelu godinu a n samo jedan dan
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 16:31
ja ovo do danas nisam ni vidjele  bravo toni smile141hehe nisam ni znala da sam ovako lijepa. smile96
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 23:26
Thumbs%20Up bravo! Fany je fajn pucaHeart
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2011 u 21:19
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2011 u 17:31
Originalno poslano od člana toni toni napisao:

svaka čast toni na umijeću a tek ova plava mašnica bašme otvorila u struku i djelujem bar deset godina mlađe.

H V A L A
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2011 u 09:24
Jagoda, to ti je Justin Bieber, nova pjevačka "zvijezda". Da ga moje cure ne slušaju, ni ja ne bih znala tko je.
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 23:18
Originalno poslano od člana toni toni napisao:

Toni majstore baš si nam lijepe čestitke napravio, hvala ti...Koju si mladu ljepoticu (ili možda ljepotana )stavio meni u društvo? ClapClap
Sretno Valentinovo i tebi.....WinkWink

sutra je novi dan
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 23:07
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 22:12
e to nema smisla toni a gdje sam tu ja  i ja sam zaljubljena bez obzira na godine ajde sjeti se i mene nekada

Uploaded with ImageShack.us

svim zaljubljenim sretno valentinovo a onima koji nisu pokušajte  nema ništa ljepše nego biti zaljubljen i kad leptirići plešu u stomaku.
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 14:10
wauuuuuuuuuuuuuu

smile128

bravo na trudu

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 13:31
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

E, jesi majstor Toni, da te nema  trebalo bi te izmislitiClap

Potpisujem!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 13:20
E, jesi majstor Toni, da te nema  trebalo bi te izmislitiClap
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 01:11
Toni umjetnik - predivni pokloncici za Valentinovo !Clap
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 23:14
Bravo Toni!!!!!!!!! Nema do tebe i tvojih kreacija!!!!!!
Sretno Valentinovo tebi i svima, kao i onima  koji slave imendan!
smile79
Rijeka

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 22:15
slikice su fantasticne,bravo!!!!

as vima naravno zeli sretno valentinovosmile92
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 22:14
Toni, predivno iznenađenje u svakom slučaju. mene si baš obradovao i razveselio. Hvala tismile79Naravno i tebi sretno Valentinovo - divno je biti zaljubljen!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 21:54
smile89
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 20:51
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 20:51
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.