Zlatna trubica – allamanda cathartica |
Odgovori | Stranica 123 5> |
Korisnik | |
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 29 Rujan 2013 u 15:22 |
Sponzorirani linkovi | |
lela.h
Mladi grm Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i žute i roze su krasne
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baby i moja ne cvijeta,ali zato raste i već je lijepi grmić
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lela.h ,ljepotice su ti
|
|
lela.h
Mladi grm Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
stefica.n
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina,prekrasna ti je Pinkica
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna
|
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
stefica.n
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pink ti je krasna a i žuta. Moja ove godine štrajka, još ni p od pupa a o cvijetu da ne govorim
|
|
lela.h
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lela.h
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baby baš mi je drago da si se ponovila.moja žuta raste i čuvam ju kao oko u glavi
|
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od jučer smo ja i korisnica @lela.h ponosne vlasnice allamande pink.
Možda vas već sutra počastim fotkicom prvog pink cvijeta..
|
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iako ne misli cvjetati, prekrasna je!
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
stefica.n
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MermaidDreamer
Pustio korijenje Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja prva allamanda
, Bebolina, hvala ti nisam ju još u potpunosti smjestila, seljakat ću ju nutra-van još neko vrijeme, pošto je biljčica zimogrozna lojtrice su u pripremi mjesto: najsunčanije što postoji kod mene, podložak pun kamenčića i vode (vrlo visoka vlaka zraka, ako sam dobro polovila instrukcije, kiselija zemlja, propusna, nikako alkalno tlo jer postane klorotična. Znači zalijevanje obavezno prokuhana + dio destilirane, malo treseta u tlu... a ostalo: budemo se polovile u hodu ah da, voli gnojenje, samo nisam polovila koji npk?! omjer?
|
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
Odgovori | Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |