Euphorbia horrida |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 27 Kolovoz 2012 u 14:57 |
A ovo ?
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da li je ova lijevo horrida ? A ova desna pentagona ?
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Odlično pisnus, jer ja bih rekla da je ista kao tvoja, dakle mjenjam naziv na pločici!?????????
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Triša, ja mislim da je to horrida, u stvari skoro sam siguran da je . . . . skoro.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasna je, ali sad sam u dilemi dali je moja ferox, a ista je kao ova horrida, "sad znam da ništa ne znam".
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pinus,pa tvoja prekrasna euphorbija je puna bebica,prekrasno
![]() A susjedina je također prekrasna,ali ona ima i dobre uvjete za nju
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Moja Euphorbia horrida još nije cvjetala. Euphorbie horride moje susjede cvjetaju. Pogledajte kako izgleda cvijet. Pretpostavljam da je svijetlo glavni krivac što moja još ne cvjeta. Euphorbia horrida ima za nju karakteristične žuto zelene cvjetove. Njezine iglice su u stvari osušene cvjetne stapke. |
|
![]() |
|
zmaj ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
OTOK i Mali kaktus da vaše Euphorbije nisu Euphorbia Enopla
Euphorbiama su bodlje drvenjaste građe, ako je izvadite izgleda poput mini čačkalice, u početku rasta crvenkaste su i mekane te s vremenom odrvenjavaju i poprimaju smečkastu boju drveta |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prave su
![]() |
|
![]() |
|
Astrophytum ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 21 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 119 |
Euphorbia horrida
![]() |
|
Gospod e GOLEM!
|
|
![]() |
|
Sve štima, samo ja kucam sa jednim prstom, zato sam tako brzi !!
|
|
![]() |
|
Vidiš kak smo svi danas brzi
![]() |
|
![]() |
|
Pinus,oprosti,ja sam kriva jer sam stavila svoju euphorbiju,a Otok mi je objasnila koja je moja vrsta.
|
|
![]() |
|
Brzi sam kao spori puž!!!
|
|
![]() |
|
Gledao sam slike Eeuphorbia horride na netu i na većini slika Euphorbie imaju crvene iglice. Dosta česte su i smeđe. Iglice kod Euphorbie horride su u stvari osušene cvjetne stabljike. Kada se cvijet Euphorbie horride osuši na vrhu iglice ostane smeđa kvržica koja tokom vremena sama otpadne. Moje je cvjetala preko ljeta dok sam bio odsutan i cvijet nisam vidio.
Otok, mali kaktus - Čini mi se da to nisu iste euphorbije. Prije bi rekao da su vaše Euphorbia pentagona |
|
![]() |
|
Otok,hvala ti,baš si bila brza,odmah zapisujem
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pronašla sa, moja i kaktusićkina euphorbia je e. pentagona
|
|
![]() |
|
cvjetoljubac ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 152 |
prekrasne su vam Euphorbie....
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
U isto vrijeme smo stavile slike. Sad idem tražiti ime, imam negdje zapisano.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |