Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Euphorbia horrida
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Euphorbia horrida

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Euphorbia horrida
    Objavljeno: 27 Kolovoz 2012 u 14:57
A ovo ?

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2012 u 14:54
da li je ova lijevo horrida ? A ova desna pentagona ?

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2011 u 09:57
Odlično pisnus, jer ja bih rekla da je ista kao tvoja, dakle mjenjam naziv na pločici!?????????
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2011 u 21:22
Triša, ja mislim da je to horrida, u stvari skoro sam siguran da je . . . . skoro.   
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2011 u 15:14
Prekrasna je, ali sad sam u dilemi dali je moja ferox, a ista je kao ova horrida, "sad znam da ništa ne znam".

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2011 u 14:00

Evo je danas, godinu i pol starija Euphorbia horrida . U međuvremenu je dobila društvo tako da joj nije dosadno.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 12:35
Pinus,pa tvoja prekrasna euphorbija je puna bebica,prekrasnoTongue

A susjedina je također prekrasna,ali ona ima i dobre uvjete za njuTongue

Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2011 u 10:51
. . .

Moja Euphorbia horrida još nije cvjetala. Euphorbie horride moje susjede cvjetaju. Pogledajte kako izgleda cvijet.   Pretpostavljam da je svijetlo glavni krivac što moja još ne cvjeta. Euphorbia horrida ima za nju karakteristične žuto zelene cvjetove. Njezine iglice su u stvari osušene cvjetne stapke.
Na vrh
zmaj View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zmaj Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 20:04
OTOK i Mali kaktus da vaše Euphorbije nisu Euphorbia Enopla
Euphorbiama su bodlje drvenjaste građe, ako je izvadite izgleda poput mini čačkalice, u početku rasta crvenkaste su i mekane te s vremenom odrvenjavaju i poprimaju smečkastu boju drveta
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 11:02
Prave suClap
Na vrh
Astrophytum View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 119
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Astrophytum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 10:45
Euphorbia horrida
Gospod e GOLEM!
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2010 u 21:24
Sve štima, samo ja kucam sa jednim prstom, zato sam tako brzi !!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2010 u 21:20
Vidiš kak smo svi danas brziWink
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2010 u 21:19
Pinus,oprosti,ja sam kriva jer sam stavila svoju euphorbiju,a Otok mi je objasnila koja je moja vrsta.
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2010 u 21:17
Brzi sam kao spori puž!!!
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2010 u 21:15
Gledao sam slike Eeuphorbia horride na netu i na većini slika Euphorbie imaju crvene iglice. Dosta česte su i smeđe. Iglice kod Euphorbie horride su u stvari osušene cvjetne stabljike. Kada se cvijet Euphorbie horride osuši na vrhu iglice ostane smeđa kvržica koja tokom vremena sama otpadne. Moje je cvjetala preko ljeta dok sam bio odsutan i cvijet nisam vidio.

Otok, mali kaktus - Čini mi se da to nisu iste euphorbije. Prije bi rekao da su vaše Euphorbia pentagona
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2010 u 21:05
Otok,hvala ti,baš si bila brza,odmah zapisujemClap
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2010 u 21:03
Pronašla sa, moja i kaktusićkina euphorbia je e. pentagona
Na vrh
cvjetoljubac View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 152
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvjetoljubac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2010 u 20:46
prekrasne su vam Euphorbie....
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2010 u 20:44
U isto vrijeme smo stavile slike. Sad idem tražiti ime, imam negdje zapisano.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.